Toysdaily 玩具日報

查看: 5471|回復: 19

[個人收藏] 八月美玩小入

自從開始涉足埋6",就泥足深陷瘋狂追舊物,好彩剩好spider-man同DD:80:
急住拆隻BEN玩,所以只用手機影相

孩佬既New Costume Spiderman,幾鐘意Ben既角色設定不過對其故事只略知一二,只知呢套係暫代彼得做蜘蛛俠時既新制服

其實比較喜歡佢經典既Scarlet Spider造型,可惜無機會遇到,希望孩佬可以出隻新版。。。(最好順便出埋新既2099)

雙人組DD,另外買多左隻有頭罩散貨,諗住整返隻影域版,不過又唔知幾時先得閒開始。。。

呢盒四人組,以後追黎講價錢好彩都合理,都係為左DD而買既一SET。。。

未到月尾就已經一貧如洗,一邊努力工作一邊努力出血。。。
雖然買好多,但就連上兩個月入既SW都未認真拎過上手玩,呢排決定停一停手比自己玩玩:59:
Rich man!!
Face off + four pack!! Good!!
我都顛左系甘追MARVEL  實在太好玩
不過自從一次追左隻低可動朱朱俠之後
就無甘盲目  家下岩價先入   
琴日入左隻SUPER SKRULL 今晚先出POST
支持ching 入坑  toybiz ilove it
利害利害~~~~~~~~~~~~~~ :43:
我都顛左系甘追MARVEL  實在太好玩
不過自從一次追左隻低可動朱朱俠之後
就無甘盲目  家下岩價先入   
...
ngkp19 發表於 9-8-2012 02:49 PM

我剩追spiderman同dd,不過DD都應該好快可以休息下,好少DD FIGURE,追埋MS版同3.75就無乜好DD,孩佬隻舊6"DD好唔掂,TOYBIZ隻電影版外形同關節都唔討好。。。

Rich man!! 
Face off + four pack!! Good!!
avengers2012 發表於 9-8-2012 02:44 PM

比起以往玩日玩時既花費的確洗左多唔少。。。。    
我剩追spiderman同dd,不過DD都應該好快可以休息下,好少DD FIGURE,追埋MS版同3.75就無乜好DD, ...
法蘭克 發表於 9-8-2012 03:51 PM

dd得 toybiz版想追
不過太貴   等孩佬出算
dd得 toybiz版想追
不過太貴   等孩佬出算
ngkp19 發表於 9-8-2012 03:56 PM

face off版?唔介意二手既,淘淘網見過人放,價錢尚算合理
孩佬應該無乜機會出,DD人氣唔算高,而且近年漫畫入面都無大作為。。。
face off版?唔介意二手既,淘淘網見過人放,價錢尚算合理
孩佬應該無乜機會出,DD人氣唔算高,而且近 ...
法蘭克 發表於 9-8-2012 04:13 PM

淘淘我買親都當散貨  買完應該都要自己補色
到埋要交番緊關節
我要諗諗先買  吾該你ching

RE: 八月美玩小入

我剩追spiderman同dd,不過DD都應該好快可以休息下,好少DD FIGURE,追埋MS版同3.75就無乜好DD, ...
法蘭克 發表於 9-8-2012 03:51 PM

只收一二個角色幾乎是不可能的....:66:
頭像被屏蔽
只收一二個角色幾乎是不可能的....
人物 發表於 9-8-2012 04:55 PM

哈哈:66:人物講得好岩!!:52:
歡迎ching入坑:71:
本來我都剩係諗住入CA...
但係...已經泥足深埳:75::75:
自從開始涉足埋6",就泥足深陷瘋狂追舊物,好彩剩好spider-man同DD
急住拆隻BEN玩,所以只用手機影相
...
法蘭克 發表於 9-8-2012 02:42 PM

迷上6" 的而且確是一件很可怕的事, 我已經開始慢慢界 !!
不過師兄AFFORT的起就無問題!!
孩佬應該無乜機會出,DD人氣唔算高,而且近 ...
法蘭克 發表於 9-8-2012 04:13 PM

其實我對punisher有d興趣
只收一二個角色幾乎是不可能的....
人物 發表於 9-8-2012 04:55 PM

如果唔係依家後追太貴,我諗已經一早破戒了:50:

回復 14# ngkp19

呢隻PUNISHER散唔難搵,現時。都見到有散入,價錢尚算合理