Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: benbenben4213

[詢問] 請問邊度仲有炎神戰隊DX G1-G3 買呀

計過數嘞,普遍都要 4000日元完 bid,計埋運費又差唔多六舊幾七舊
benbenben4213 發表於 10-8-2012 10:42 AM

4000 aleady cheap in Japan, all over 7000 as I saw in July.
剛剛行完灣仔唔覺有:64:
幫你唔到……
後入呢家嘢....:p可以請教陳仔JUICY,佢經驗豐富...:he:應該可以幫到樓主...:73:
後入呢家嘢....可以請教陳仔JUICY,佢經驗豐富...應該可以幫到樓主...
ekim11 發表於 11-8-2012 21:05

戰隊陳仔唔瀨呀:80:
戰隊陳仔唔瀨呀
benbenben4213 發表於 11-8-2012 09:17 PM

陳仔淨瀨....非公藍.....瀨到咇晒野:71:
陳仔淨瀨....非公藍.....瀨到咇晒野
Warmblood 發表於 13-8-2012 09:42 AM

:80::80::80::80:
昨日經過ins...電梯旁邊(上去右轉)唔記得1.2樓既格仔鋪display有g1-g3賣,ok新淨..2手無盒..26x..但唔知炎神魂齊唔齊.希望幫到大大你:77:
昨日經過ins...電梯旁邊(上去右轉)唔記得1.2樓既格仔鋪display有g1-g3賣,ok新淨..2手無盒..26x..但唔知炎神 ...
老文 發表於 21-8-2012 05:30 PM

ching,那個系美版的...
回復 23# 熊吉

oh..原來是美版..想問分別:77:
thank you 老文兄先

我見到同攞過上手。好似細隻 d ,最主要係唔齊件
回復 24# 老文
美版那邊dx玩具重新進行縮水設計,所以吾可以同日版的合體
回復 26# 熊吉

吓...縮水版..唔講真係唔發覺.謝ching相告:77:
我係日拍 BID 到炎神 G1-G3 嘞,仲用筍價入左 XX 黑金版添(暫時保持神秘,等番到黎之後再出 POST 向各位問好啦
我係日拍 BID 到炎神 G1-G3 嘞,仲用筍價入左 XX 黑金版添(暫時保持神秘,等番到黎之後再出 POST 向各 ...
benbenben4213 發表於 31-8-2012 10:31 AM

:71: good job