Toysdaily 玩具日報

查看: 3247|回復: 28

[詢問] 請問邊度仲有炎神戰隊DX G1-G3 買呀

根據前幾年經驗,1號機械人實會有跳樓貨

但唔知係真好買定瑞華改變銷售策略

今年唔見有得跳樓

所以想問下有無師兄見到邊度仲有得買呀?

無論大舖細舖一手二手,都請告知吖

唔該哂
之前我都係咁諗, 結果去到套劇就完已經覺得唔對路. 當時G1-G3仲有貨, 但其他全部斷哂. G4,G5, G7 同G8 都過三百一隻, G10-G12 box set 仲炒到過千. 所以即入返G1-G3 box set. 而到依家散買都仲未買到G4同G5...G10-G12 box set 好彩去台灣仲買到.
So 依家正常價就難買到了, 老虎間唔中都仲有D.

祝君好運.
樓主明天幫你到灣仔see see
希望幫到你啦~
唔該玩具人生兄先
煙士有呀,價錢我唔清楚
煙士有呀,價錢我唔清楚
神宗一郎 發表於 10-8-2012 03:23

請問是否一上2樓左轉父子兄弟檔?

價錢太貴了,差唔多七字頭
可以打去"荃吉"問問...399加送一包吸塑玩具...可能仲有貨..(但真係打去問問先,有就叫佢留):43:
很久以前"紅魚"大大好似已透露過瑞記的策略改變左..而我睇到"轟轟"之後,唔會再有咁多死貨.所以好多港版野都開始絕版,如DIEND槍..DECADE劍..而戰隊就更加難攪,所以如果侍戰隊果D想買而家有貨有折就好買.唔係欠1.2隻時真係比佢夾死.

再講都係..如果想成攪SET炎神..不如日本網BID2手:77:
可以打去"荃吉"問問...399加送一包吸塑玩具...可能仲有貨..(但真係打去問問先,有就叫佢留)
老文 發表於 10-8-2012 08:49

前日去過,無嘞:die:
很久以前"紅魚"大大好似已透露過瑞記的策略改變左..而我睇到"轟轟"之後,唔會再有咁多死貨.所以好多港版野都 ...
老文 發表於 10-8-2012 08:57

計過數嘞,普遍都要 4000日元完 bid,計埋運費又差唔多六舊幾七舊
前日去過,無嘞
benbenben4213 發表於 10-8-2012 10:39 AM

:78:会唔会再有得番
回復 9# benbenben4213

ok...如果街度見到仲有..call你:43:
会唔会再有得番
Warmblood 發表於 10-8-2012 10:45

有掛帥,不過相信機會唔大囉
回復  benbenben4213

ok...如果街度見到仲有..call你
老文 發表於 10-8-2012 10:49

唔該哂老文兄先
回復 14# benbenben4213

不過講開又講..我都估唔到g1-g3都可以清埋貨...我以為佢會再平d tim,反而g4以後果d就真係貴到不能理解..d人開初都話佢合體一般同求其.又係另一個"估佢唔到":35: