Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 你們喜歡植髮figure嗎???

有無見過catwoman?!
條髮線好似原本光頭, 然後帶左假髮
:ice:

(source: http://forums.superherohype.com)
植髮係靚,但難打理,魚與熊掌不可兼得。
我冇植髮產品所以未知個影響性 ,不過自己喜歡乜髪都ok
頭像被屏蔽
唔知有無男人頭整植髮整得好架呢?
我一直都唔贊成1:6figure用植髮亦無入過植髪figure
原因之前嘅大大都講咗
今次BW我都有訂,因為真係比官圖吸引到
但仍然有所保留,如果大貨出嚟效果麻麻
我都會放咗張單
回復 16# TonyM

有辣有唔辣. 成條長髮膠核突兼抬不起頭.......... 不過我同意我植髮髮線可以做DETAIL D. 唔如太BARBIE感覺.
要配合成隻figure去考慮植唔植髮.
剛剛有Ching 個post係一個好例子
http://toysdaily.com/discuz/thread-186538-1-1.html

HT Catwoman 其實唔應該植髮
回復 24# wopa1969
但係頭髮咁長,唔植髮咪好膠,如果想噁高頭咁咪頂住個背隻囉!
頭像被屏蔽
純討論! 我對D物料唔係太熟識!會唔會有D比較軟身嘅膠料可以造頭髪呢?
如果thor都有植髮呢?可能thor2會出!到時可能D胡蘇都係植架!
回復  catcat

貓大,以你神级玩女.......人偶嘅資力,可唔可以分享—啲護髪 ...
hime09 發表於 8-8-2012 07:59 PM

老實講,呢度玩女最強嘅除左火宅師兄就係$hiine老師,講玩女幾時輪到小弟呀?

師兄您咪睇小弟好以好精壯咁,其實外強中乾,好少搞女,上次玩babydoll都係靠$$大大過幾招至搞得掂.....

$$~~:help:

幾時至肯出山教授世人如何玩女呀~:63:
老實講,呢度玩女最強嘅除左火宅師兄就係$hiine老師,講玩女幾時輪到小弟呀?

師兄您咪睇小弟 ...
catcat 發表於 9-8-2012 06:24 PM

神級玩女王••••••••呢個未傳說中嘅神人,原來係貓大你:he: