Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 分享一下12"電腦奇俠角色!!!

電腦奇俠 - 已溶衫,嚴重皮膚病,沒關係,唔溶衫唔係medicom,仍然鍾愛!!
次郎 - 鍾意到買兩隻,因為原裝面相很差,買多隻叫人油過,順便可做多個post,坊間沒太多次郎產品,一有次郎產品基本上都狗衝!!
基路博士 - 都係少產品,必收,面相反而出地好!!
小關公嘰嘰 - 亦出奇地鍾意,仲有一隻未拆盒,希望繼續多買幾隻儲夠半打黎圍次郎!!
side-machine - 好正不過無位擺無錢買,次郎奇俠真對不起你們,陪住基路企埋下半世啦!!

除電腦奇俠外,其他角色基本上都係兩三舊,極抵,玩開HT12"成打配件嘅brother可能覺得會好簡陋同沒趣,但以前的角色就是這樣,我反而很喜歡,希望往後日子繼續有多啲電腦奇俠著衫公仔發報,那怕你是1/4或更大,放馬過來!!switch on!!!!!!!
懷舊味濃... 好似飲咖啡一樣, 要慢慢tap... :78:
Long time no see Rambo! :71:
我曾經入過兩隻Medicom嘅電腦奇俠,一隻係最舊嘅版本,一隻係DX01,點知兩隻最後都溶皮收場,仲記得隻DX01都係喺大約早三個月前俾我剝皮怒掉咗,千中附近嘅一隻玩具只玩到三、四年? :53:所以我從此發誓,我永不再買M記嘅電腦奇俠,除非佢改用靚料!
呢套應該係電腦奇俠數一數二既怨念物:~

http://www.medicomtoy.co.jp/prem ... ionorders/pg59.html

你擁有左未~?
:58:
頭像被屏蔽
大大點解無電腦黑魔????
Thanks for sharing! support! (all Japanese hero except Bruce Lee)
支持熱血懷舊分享:71: