Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 唉~唔知入唔入部迷彩Tumbler, C兄們俾D意見 (純討論) (更新)

頭像被屏蔽
佢讀封信個時好似企係法院門口樓梯上 , 唔係企左架車上面

成套戲阿 Bane 好似連摸都無摸過架車 …… ...
DVD-ROM 發表於 11-8-2012 12:12 PM

去到監獄門口bane就由迷彩車度爬出黎,跟手讀gordon封信,再將dent張相撕爛,之後就爆門

全程都企o係部車上面,有誤請指。
回復 229# ase

有圖有真相,今次仲唔多左人訂?:DD
代候活多謝你:he:
頭像被屏蔽
其實買架車唔係買來瞓係床玩,係擺定位顯霸氣,就型曬。你唔好同我講你臨瞓前會拎住兩個人偶係 ...
Eddie82 發表於 11-8-2012 09:30 AM

所以架車真係要入,放在家好型!好有氣勢!
不過迷彩就Pass了,因還要預留89車:35:
如果真係玩打來打去都幾堅!我怕會玩爛:50:
回復 232# akiaki

Me too:77:不过要等到明年,你老味,唔好延期呀,大佬:63:
但係換左個大波地,件褸會唔會唔啱著?
alviss 發表於 10-8-2012 11:28 PM

應該仲fit D添
回復  kevinwong4ever

話時話,我覺得戲入面個Bane係肥,唔係大隻
adidas 發表於 10-8-2012 11:16 PM

都係架!! 直情係大份添:p
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
c兄,我入左瘦bane了
alviss 發表於 11-8-2012 10:21 PM

:71::71::71::71:
頭像被屏蔽
回復  akiaki

Me too不过要等到明年,你老味,唔好延期呀,大佬
Eddie82 發表於 11-8-2012 06:14 PM

89我真係好有愛架,真係唔好延期呀!
在會展見到66都想入,不過現在拿到架黑車之後覺得太大了,再放多架89其實都係極限。再入多架66的話老虎一定殺了我:72:
但係我睇番外國C兄們的對比圖,發現其實BANE的衣著同電影有出入
alviss 發表於 11-8-2012 10:47 PM

剛剛上HT個FACEBOOK都看到一些對比圖,的確顏色有好大出入,都有好多人士向HT題出修改。希望到時真係會LA:handshake:
BODY估計就照舊架LA:26:
頭像被屏蔽