Toysdaily 玩具日報

查看: 3385|回復: 10

[其他] SR超合金勇者王問題

我想問下隻勇者王大脾係唔係可以拆出黎架,我打算改緊D個關節,大隻點解決隻大脾唔夠力既問題
可以拆.................
係可以拆, 但係大脾位(白色), 同埋腳下(黑色), 中間位的軟膠(灰色)都幾難鬆出來, 又幾難整番入去, 我個隻都整花左.

要用縲絲批先整到.

可以拆.................
yugi 發表於 6-8-2012 12:06 PM
係可以拆, 但係大脾位(白色), 同埋腳下(黑色), 中間位的軟膠(灰色)都幾難鬆出來, 又幾難整番入去, 我個隻都 ...
馬仔 發表於 6-8-2012 01:25 PM

整出黎可以撬,但整翻入去除左少許暴力就真係無辦法:80:
想問下再版係咪解決左呢D問題,另外8月10號好似又有再版......仲未買唔知等唔等好
想問下再版係咪解決左呢D問題,另外8月10號好似又有再版......仲未買唔知等唔等好
gordon1 發表於 6-8-2012 02:11 PM

1月再版無事,呢批我唔敢講同1月果批一樣:DD
有無CHING知道邊到有再版主體同鎚買...我見到淘寶有都要成4魚7草人仔...
主體會番出, 今個月10號再販...
我打算會再買多隻, 可能QC會好好多...問題相對少
鎚還是上拍賣網睇睇
:36:
係可以拆, 但係大脾位(白色), 同埋腳下(黑色), 中間位的軟膠(灰色)都幾難鬆出來, 又幾難整番入去, 我個隻都 ...
馬仔 發表於 6-8-2012 01:25 PM

大脾根白色戈個位,係唔係用力向外拉就可以出黎架LA
其實依家後追可以幾銀攪得掂全套?即係本體 + 飛機 + 鎚仔 + 鉗,特典係咪得第一版先有得送?
其實依家後追可以幾銀攪得掂全套?即係本體 + 飛機 + 鎚仔 + 鉗,特典係咪得第一版先有得送?
katsumoto 發表於 7-8-2012 07:55 PM

特典第一版先有...
不過唔建議入初級...
關節位有問題...
等黎緊既再版先入...
全套加埋要過千...