Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron man Mark 1(2.0) 發貨日期又改期

其實D間公司成日似住自己獨市,所以成日大支野!
回復 45# FEMAN
如果遲D做唔切要遲兩至三個月呢?每套電影都出緊第二集啦到時,我地會唔會繼續放過佢呢?
回復 38# hothot
其實大家有無覺得,半年前訂左,到半年後佢既頭雕技術又進步左,咁你再對比反半年前訂既(例如tony頭),會唔會後悔呢?
回復 31# dvddvdhk

之前出時有𨒂遲無?
回復 47# jackie1011

我都係揀等,始終錢都比左
我唔想拎隻唔滿意O既FIGURE返屋企
之前都試過咁O既情況
回復 50# FEMAN
其實咁就係佢公司本身既問題,時間比到足,香港係總公司,訂又越黎越貴,我地就晒佢地,咁佢有無就過我地呢?唔知佢準唔準時出糧tim架!
回復  hothot
其實大家有無覺得,半年前訂左,到半年後佢既頭雕技術又進步左,咁你再對比反半年前訂既(例 ...
jackie1011 發表於 4-8-2012 06:39 PM

大家中毒就係咁0既原因之嘛,如果佢無進步咁仲邊有咁多人追佢d野黎玩,如果佢再出mark 3同之前果隻一模一樣,咁之前買左果d你覺得佢仲會唔會買黎玩?玩玩具同追電腦科技野一樣,無得後悔,一係唔玩,一玩就好易中毒,到你成功戒到又會覺得好空虛,仲之有錢就身痕係啦
所以我都少訂左ht野,玩具同訂金愈黎愈貴
貨就愈黎愈遲先有得囉.....
回復 52# emilykls
所以咪話等佢咁耐,咩都變啦!
我臨截訂前先訂...咁咪:oh:
咪以為DELAY派貨就可以比荷包休息一下....
HT不停出新貨收訂, 咪一樣清袋,,,,
剛睇到Side Show 的Hot Toys 發貨日期 Iron man Mark 1(2.0) 改到 9月才發貨。
jackkei 發表於 4-8-2012 12:30 PM

師兄請問係 Sideshow 個網邊到可以搵到發貨日期?我搵嚟搵去都搵唔到!唔介意可唔可以 post 條 link 出嚟呀! Thanks!
最慘最嚴重既地方係HT 唔覺自已有問題.
你諗下, 由初初等四五個月到宜家至少逢旨等大半年~~
咪以為DELAY派貨就可以比荷包休息一下....
HT不停出新貨收訂, 咪一樣清袋,,,,
TigerPa 發表於 5-8-2012 11:13 AM

大大講得好啱,再加上宜家d訂吾係5魚就1牛,delay派貨對佢嘅收入未必有影響, 但對用家而言真係俾錢停不了,收貨遲得不得了!
Better than degrade quality