Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron man Mark 1(2.0) 發貨日期又改期

Side Show d期都好準吓架,呢個月真係冇咩嘢派喎,不過都好,清咗d未派完的貨先啦,同埋做好d先出都未遲。
回復 14# jackkei

但系SS話9月到,其實hk都應該早一個月ga bor...運過去都要時間
HT 真係唔準~ 日本官網果堆11月 都係冇嫁啦~
不過就算8月派~都未必有得拎啦~可能派首日訂單咋
所以都唔好咁大希望
Qc好既,遲少少都ok
homingwah2005 發表於 4-8-2012 12:51 PM

同意師兄,我都係咁話,早俾我QC差都係無意思
慢慢出,做好D。銀包体息
動漫節過後...銀包傷元氣..遲d派仲好...唔急玩...
都好,動漫三寶之後又訂Mark VII,昨日又再攞隊長Nick,我真係嚴重超支,要回一回氣。
同意師兄,我都係咁話,早俾我QC差都係無意思
Pixiv 發表於 4-8-2012 01:16 PM

睇怕隻隻都有QC問題所以大部分都需要delay :66:
咁今個月 仲有乜派
twinsenckw 發表於 4-8-2012 12:47 PM

派條毛囉:66:
HT 食A啦
如果HULK下個月開訂
咪下年12月先出貨!!
回復 25# mingming914

分分鐘都有可能。唉∼∼∼
唉 , 仲諗住8月有野玩添 , mark 1 1.0當年錯過左 , mark 1 2.0  1月訂諗住半年都有得玩勒掛 , 點之6月無 , 7月無 , 8月都吾知有無 ? ht你係得既:sad:
我越來越覺得ht好無商業道德。客人俾訂買貨,買果時講明拿貨時間的。現在越來越多貨都遲,而且又無補償俾客人的。理d商業手法真係要不得。我已經考慮唔再買佢d product 啦,玩少d好過。
回復 28# bbq1223

咁做生意真係唔得~~~~ 冇我地客人, 佢有今日????  做生意 要以客為先~~~~
晤知黑tumbler會晤會再delay