Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cliffordchan107

[劇場創作] (虎咁威劇場) 光頭佬的脆弱心靈

第一次~~
見到「百式」個樣係咁奸!
期待下集!

p.s.
如果你關於塗裝要買咩野有疑問,記得pm小弟 ...
原罪 發表於 5-8-2012 03:10 AM

一定, 到時原罪兄唔嫌我煩就好了~~(因為我是上色白痴, 最多只是用GUNDAM MARKER塗塗)
clifford大花臣真係特別多..期待你的"金銀下集"..

另外山口超獸比到我幾大的驚喜有  1.隱藏"轉輪",咁樣的確靚仔好多..2.可上下移動的手掌,容易造出多種自然動作.  3.背上可動的腰炮..簡單的移變但好有型.

缺點係上色精確度有待改善..頭部好似細左小小..:43:
回復 9# cliffordchan107

http://www.union-creative.jp/revoltech/download/revo_rama_077.pdf

仲健在:71:
回復  cliffordchan107

仲健在
老文 發表於 6-8-2012 01:26 PM

不過唔知有無printer可以用到硬咭紙呢?
回復 19# cliffordchan107

咁我又唔知呀..其實我唔介意佢無護翼:35:
回復  cliffordchan107

咁我又唔知呀..其實我唔介意佢無護翼
老文 發表於 6-8-2012 03:26 PM

無護翼會好唔安全, 只可以係日間活動......出動.