Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ledmirage3100

[分享討論] Soldier Story US Army in A-Stan - 小改粗拍

對鞋相對唔算係乜,都仲可以自己搞掂.但其他地方先麻煩,而且又偷工減料,件vest內部結構又唔造,其他例如彈匣 ...
rex12781 發表於 4-8-2012 02:53 PM

我覺得ss越做越冇心機, 反正點都多人買
擠牙膏式出新配件, 個價又加得快
今次d IFAK 包印字好求其, 有d 印到化哂, 我果個就崩字
因為好少人會用果種, 今次個彈匣袋一開始就冇準備用, 冇睇到:36:
上次有人話衫錯時我都估是唔是呢樣, 不過要做到有蓋又開到拉鍊好困難, 你睇d IFAK包依家都車唔出好o既拉 ...
ledmirage3100 發表於 4-8-2012 03:07 PM

其實以我近期所見,我覺得係SS唔係做啫,你可以留意下佢偷工減料嘅情況,而且差唔多10年前Hot toys果隻CVC坦克車兵件蛤蜊衣,成件衫10幾條拉鍊都係有冚一樣造到.:!
我覺得ss越做越冇心機, 反正點都多人買
擠牙膏式出新配件, 個價又加得快
今次d IFAK 包印字好求其, 有 ...
ledmirage3100 發表於 4-8-2012 03:17 PM

個袋的印字的確好礙眼!我check貨時眼都凸埋...好彩我唔熟兵人裝備,唔係我諗重失望...
支持兵人,
仲未到手....................
支持兵人,
仲未到手....................
woowoobb 發表於 4-8-2012 08:01 PM

搵地方外拍未呀 ???:58:
搵地方外拍未呀 ???
kevinwong4ever 發表於 4-8-2012 08:08 PM

未喎..........................
未喎..........................
woowoobb 發表於 4-8-2012 08:13 PM

唉~~~~~~~~~~:42:
唉~~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 4-8-2012 08:20 PM

你諗吓啦.............................
你諗吓啦.............................
woowoobb 發表於 4-8-2012 08:22 PM

諗緊啦 ~~~~~~:*
大大, 我剛剛先砌我隻SS Army

想請教一下:
1. 圖中紅圈, 在Helmet LED Light旁邊的是什麼配件? 應該放在那裡的呢?
2. 我覺得Helmet的偽裝網很難裝, 請問有冇咩特別技巧呢?

大大, 我剛在網上找到答案了, 原來是LED燈的掛夾
打擾了:35:

OMG!:@

八月分時身在外地,MISS左一個咁正嘅兵人POST添...

話說小弟盒兵仍然未有時間開盒,開左盒嘅又未得閒執....

所以一定要BOOK MARK呢個POST留為參考至得!:71:
大大, 我剛在網上找到答案了, 原來是LED燈的掛夾
打擾了
chibita 發表於 7-10-2012 07:08 PM

This is molle clip
:71:

如果加埋外拍就一流
This is molle clip
khwong67 發表於 8-10-2012 02:58 PM

yes, thanks for your info.