Toysdaily 玩具日報

查看: 4118|回復: 29

[分享討論] Soldier Story US Army in A-Stan - 小改粗拍

SS趕出貨, QC好 一般
不過常規陸軍好喜歡同"餓"左好耐, 玩得好開心

改左幾多O野, 當做大貨參考O既朋友要注意

正野~!
第四幅相好形~!
睇過實物, D鎗好鬼正~~
哩隻聽店家講, 對鞋轉左廠做....
個外型同色水冇舊貨咁好,大大覺得係唔係呀?
想睇吓大大你對隻鞋嘅評價~:77:
我覺得SS出密左, 會唔會影響大貨質素?????????????????:65:
哩隻好掂~ 我訂左重未CALL 我:55:
正野~!
第四幅相好形~!
睇過實物, D鎗好鬼正~~
哩隻聽店家講, 對鞋轉左廠做....
個外型同色水冇舊貨咁 ...
MAX 發表於 4-8-2012 02:48 AM

為打CD趕工出貨, 今次d qc真係好一般
我花左唔少時間整番好d件

攞貨時睇左幾盒, 大部份都有呢個問題:69:

:42:

件vest 車得求其, 魔術貼部份不在中線上, 重有同會場版一樣偷工減料, IOTV內構快拆省略, 腰封冇得校:53:

CD 比較有誠意, 越睇越正

重有支MK 48中左大獎, 大家買果時真是要睇清睇楚:70:
我覺得SS出密左, 會唔會影響大貨質素?????????????????
darknight 發表於 4-8-2012 08:25 AM

肯定啦, 今次d qc... 你睇樓上啦
ss佢今次吹大左啦, 太快出貨, 又cut 單, 第一轉出貨量又得訂貨量一半都冇, 玩死d零售
哩隻好掂~ 我訂左重未CALL 我
lokia 發表於 4-8-2012 08:45 AM

D 貨分批出, 早攞雖然早享受
但是遲攞未必有蝕, 因為qc應該好d
請問大大, SS呢隻件衫是否已修正錯處才出貨?
呢隻正呀~~~~~~~~~~~~:71:
chibita 發表於 4-8-2012 12:49 PM

件衫應該冇錯, 只是出左陸軍好少用o既 TRU Spec Combat Shirt 而唔是常見o既ACS
vest (IOTV Gen 2) 已修正錯誤

不過有左件TRU Spec Combat Shirt 可以自組美國會場CCT Lu, 其他件早已入手:36:
楼主好快∼∼:handshake:
件衫應該冇錯, 只是出左陸軍好少用o既 TRU Spec Combat Shirt 而唔是常見o既ACS
vest (IOTV Gen 2) 已 ...
ledmirage3100 發表於 4-8-2012 01:46 PM

原來如此, 期待大大隻CCT:71:
chibita 發表於 4-8-2012 12:49 PM

應該無啦,可以睇下圖作比較,實物拉鍊位上面有布遮住,唔係直接露出.
印象中亦無呢款造法.如有錯請指正.
為打CD趕工出貨, 今次d qc真係好一般
我花左唔少時間整番好d件

攞貨時睇左幾盒, 大部份都有呢 ...
ledmirage3100 發表於 4-8-2012 12:33 PM

對鞋相對唔算係乜,都仲可以自己搞掂.但其他地方先麻煩,而且又偷工減料,件vest內部結構又唔造,其他例如彈匣袋冚或其他收口位,直接剪個形出嚟就算.CD同TC都造得好過佢,可惜CD同TC嘅Body同膠件又唔爭氣.如果唔係SS都未必做到大佬.:oh:
應該無啦,可以睇下圖作比較,實物拉鍊位上面有布遮住,唔係直接露出.
印象中亦無呢款造法.如有錯請指正.
rex12781 發表於 4-8-2012 02:41 PM

上次有人話衫錯時我都估是唔是呢樣, 不過要做到有蓋又開到拉鍊好困難, 你睇d IFAK包依家都車唔出好o既拉鍊蓋, 所以我當睇唔到了 :34:
反而手肘護墊位置唔o岩重刺眼, 正確應該是有d偏向后, 但是依家同肩袋係同一中線上, 睇番原來cct時已經係咁