Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 大ken

[玩具報告] DC -Green Lantern vs Marvel Universe- Master of Evil 絕對正義 VS 絕對邪惡

等下一set, 有john stewart!!!!!!:43:
不過2魚一隻,咁咪成4魚1 set?!:50:
3.75"既價錢實在大眾化好多
6"又越出越差,有時真係好難決擇
正係GI JOE系列已經令我蠢蠢欲動..
Wai_IM 發表於 6-8-2012 12:46 AM

近來3.75的價錢已高了不少,仲加左價添......
不過都無阻各位繼續追捧,甚麼星戰呀,marvel呀都是一出即斷.....現在其實比以前難買了.....
不過越出越好也是事實,有因有果la.
我又不敢話6寸出得差,相反我覺得是越來越好,與3.75 一樣,同價錢成正
我又手痕想出GI JOE的POST,唔知會唔會令你蠢蠢欲動=>立即行動呢?:p

What a detail report must add marks for support!
Douglas.M.Saint 發表於 7-8-2012 12:26 PM

感謝德哥支持:handshake:
有你們的支持,我出POST出得更爽呀:*

等下一set, 有john stewart!!!!!!
不過2魚一隻,咁咪成4魚1 set?!
jonathanchui 發表於 7-8-2012 12:53 PM

相信DC會陸續有來,我都十分期待
我也希望價錢會回落返些,否則綠燈此系只好入一些特別角色........
全部都好正!辛苦樓大!
全部都好正!辛苦樓大!
fatal 發表於 10-8-2012 05:32 PM

呵呵,不辛苦,我樂在其中呀!多謝支持!