Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 黑色三連敗

[玩具報告] 是但影 ~~~ Armor Plus 宇宙騎士 Sol-tekkaman 2

support!!!...
Macross長谷有洋 發表於 2-8-2012 10:37 AM

謝~~~macross兄十卜     :)
呢隻野好似好大件,動作幅度不能太大。
馬仔 發表於 2-8-2012 11:33 AM

主要係支炮攪到有d唔平衡~~~~:(
:he::he:....................................
我尋晚都玩咗一陣, 上色係好靚, 不過唔多野玩~~ =.="
我之前 Blaster and Evil Blaster 都有。 但心水清D朋友都知我冇影相。。。

因為QC差到暈!! 希望今次我可以打破宿命吧。。。:56:
我之前 Blaster and Evil Blaster 都有。 但心水清D朋友都知我冇影相。。。

因為QC差到暈!! 希望今次我 ...
Douglas.M.Saint 發表於 2-8-2012 01:05 PM

呢隻完全唔覺多人會買...
可动下降确实有悖AP变APSG的初衷∼不过造型上已经非常还原了∼而且楼主说上色也很赞∼作为宇宙骑士粉是必收之物

拆去费米粒子炮后可动有增加∼某种程度上说明上半身的大武器装备相当累赘∼不能跪姿应该就是膝关节的设计太过简略吧......BANDAI在AP系统上花的心思越来越少....之前的个光轮竟然不安设定,露出右眼.....有种AP系列鸡肋化的预感......千万不要

1号机改还是要收∼巴尔扎克是宇宙骑士里除了巴纳度军曹外最喜欢的配角∼期待
又有新野玩 :78:
果然係:36:

天生我財:58: 必有用,千金散盡還復來:34:
我尋晚都玩咗一陣, 上色係好靚, 不過唔多野玩~~ =.="
pepsitang 發表於 2-8-2012 01:02 PM

真係冇乜野玩~~~不過呢個系列可能係咁 :(

因為QC差到暈!! 希望今次我 ...
Douglas.M.Saint 發表於 2-8-2012 01:05 PM

德哥您心情快D好番~~~影多D好野啦:help:
呢隻完全唔覺多人會買...
超級玩具迷 發表於 2-8-2012 01:35 PM

我認同~~~~:die:
可动下降确实有悖AP变APSG的初衷∼不过造型上已经非常还原了∼而且&# ...
angemon 發表於 2-8-2012 01:39 PM

angemon兄~~~~睇黎您係宇宙騎士飯~~~到時出埋1號改~~~一定琅出REPORT等我睇下:shy:
又有新野玩
bbf1125 發表於 2-8-2012 03:27 PM

有乜指教BB神~~~~:78:
果然係

天生我財 必有用,千金散盡還復來
williamhychan 發表於 2-8-2012 03:41 PM

情與義~~~~~:52:

C主~~~可憐施捨下~~~~呢期好窮 :help: