Toysdaily 玩具日報

查看: 8639|回復: 29

[玩具報告] 是但影 ~~~ Armor Plus 宇宙騎士 Sol-tekkaman 2

故事方面 - 地球人為對抗Venomoids‚利用teknoman blade的資料而開發的teknosuit 2‚主要由Ringo穿上‚威力可以匹敵平時的蝦兵蟹將‚不過對付其他teknomen比較吃力。:78:

玩具方面‚駕駛倉可從背包位置打開‚拳頭4個‚可玩度不高。:( 上色非常好‚特別係金屬藍色‚異常搶眼。:$

盒面&底 :)

前面後面 :handshake:

雷射槍模式 :D

大炮模式 :shiny:

如果放棄大炮‚可動度算高‚不過放棄了可拆裝甲卻不能屈膝跪下就有點兒那個。:71:

總結‚我相信喜歡宇宙騎士的飯一定會入‚趁figma還未推出‚可以用來望梅止渴。:DD 不過robot魂都做到跪下動作反而這只不能就有點失望‚之前Rapier都冇問題。:26: 同這只一模一樣的1號機相信不會入了‚除非可動度會有所改良。:42:

謝謝觀賞 :64:

入黎支持連敗兄...等取貨...:77:
入黎支持連敗兄...等取貨...
hehemimi 發表於 2-8-2012 06:59 AM

謝基友支持~~~~:handshake:

攞完貨再出個report啦~~~~:)
頭像被屏蔽
又有新嘢玩:shiny:金屬藍色真的很不錯∼∼∼∼!
謝 3link兄 re卜 :71:
話時話 ... 而家仲有冇得 除左件 裝甲??? 同埋仲有冇 合金 ??? thx
謝 3link兄 re卜
話時話 ... 而家仲有冇得 除左件 裝甲??? 同埋仲有冇 合金 ??? thx
Vince 發表於 2-8-2012 09:50 AM

呢隻是Armor Plus SG, 冇得除甲的
redfish 發表於 2-8-2012 09:56 AM

e ... 係 wor ... 唔覺意比佢 音到 ... :35:
:71: support!!!...
十個正,無訂,等現貨,希望唔好比人炒起!
奸李忍士 發表於 2-8-2012 09:10 AM

呢隻應該冇人炒掛~~~咁冷門 :(
又有新嘢玩金屬藍色真的很不錯∼∼∼∼!
gazza1211 發表於 2-8-2012 09:38 AM

係呀~~~d色好正 :$ 新野仲有佢~~~不過唔出report啦 :DD

呢隻野好似好大件,動作幅度不能太大。
謝 3link兄 re卜
Vince 發表於 2-8-2012 09:50 AM

唔晒客氣~~~我昨晚訓唔著先起身出report~~~而家 :sleep:

幾重手下~~~不過冇check佢邊part有合金 :(
redfish 發表於 2-8-2012 09:56 AM

唔該晒紅魚兄幫我答左~~~~:shy:
e ... 係 wor ... 唔覺意比佢 音到 ...
Vince 發表於 2-8-2012 10:14 AM

我冇陰您~~~文中講左冇得拆甲都不能跪下係敗筆~~~:35: