Toysdaily 玩具日報

查看: 10327|回復: 17

[玩具攝影] MEDICOM RAH 蒙面超人BLADE

大大專業美圖:)正正正正正正正

請問大大重貼波羅蓋甲....是用什麼膠水的呢???請指教:64:
NICE PHOTO!!:71:

我同樓主o個隻一樣...左眼邊有滴膠水...
:71:
睇相呢隻真係出得幾好吖
頭像被屏蔽
呢隻最後我都買左,雖然係貴左D,但係值得,樓主拍攝相片唔錯,GOOD!
小弟一向有追開樓主個WEB PAGE,真係好多好野睇!
不過大家要小心,睇相會睇到中晒毒忍唔住買晒返屋企∼
:50:宜家先知響鬼咁矮
回復 2# il168

睇哩個個師兄都係膝頭蓋甲有事,我都中左sad貨,痴得太低,唔係對住膝頭,有一邊痴歪左。:no:
回復  il168

睇哩個個師兄都係膝頭蓋甲有事,我都中左sad貨,痴得太低,唔係對住膝頭,有一邊痴歪左。: ...
買買買 發表於 3-8-2012 12:17 AM

吾係大大你中左sad貨,應該係全批都痴底哂的,我都忍吾住痴過了!:31:
我隻"劍"個膝頭蓋甲位置.....我都接受倒喎:(
回復 9# 甩得古

咁都好d,如果痴過可以摭得番原先疤痕咩??   :78:
回復  甩得古

咁都好d,如果痴過可以摭得番原先疤痕咩??
買買買 發表於 3-8-2012 10:16 AM

摭到的,剛好上面果撻用甲摭番,下面果撻用腳腕摭番!
:71: pose好有型呀!:D 多謝靚相!
:what: 之前隻555出得咁fit,喱隻又退步咗,真激氣!
回復 12# 甩得古

thx :77:師兄,等我試下先。
頭像被屏蔽
看到M記Blade Rider就讓我回憶起第一支片頭曲Round ZERO~BLADE BRAVE的場景,

片頭曲開始時各角色不動耍帥的模樣...

男主角劍崎一真, 單指削蘋果後的帥樣...

Chalice=相川始, 雙腳踢球...

Leangle=上城睦月, 學Billie Jean玩帽子耍帥...

Garren=橘朔也, Tachibana桑飛踢後低身回頭(與吳奇隆好神似)...