Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 上帝早已預備劇場第二回之動漫節排隊驚魂(P7後傳參上)

頭像被屏蔽
電鋸甜心風格呀啊呀啊呀
I love you I LOVE YOU MAN~ I love you I LOVE YOU MAN~ I love you I LOVE YOU MAN~ I love you I LOVE YOU MAN~ I love you I LOVE YOU MAN~ I love you I LOVE YOU MAN~ I love you I LOVE YOU MAN~ I love you I LOVE YOU MAN~ I love you I LOVE YOU MAN~ I love you I LOVE YOU MAN~ :71: 不過我都無可能化憤怒為創作, 創佢老尾!!! (NOT TO U):53:
:66:年度之作 ~~ 勁讚 ~~ :71::71::71:
古云有語: 有因必有果, 種善因,得善果, 心私惡, 必得禍。
你要造勢,你要莫視你的支持者, 你要忽視員工的質素及他們的CS培訓, 你要不斷加價, 不斷試水溫, 隨你喜歡吧。
正所謂心腸壞,機器壞
勸陳老板人生的晚年要小心一點, 善哉善哉:42:
創意無限、讚你一個!!
應該加精啦! 呢d post 至有心思同正架ma!
好過一味睇d打燈單鏡相
hotroys 發表於 2-8-2012 07:48 AM

:71:...............我都應謂 "精" post 要多完化 !!

加精 ! ~~ :43:加精 ! ~~ :43:加精 ! ~~ :43:
正呀, 好攪笑, D圖又正, 支持!!!!!
This is awesome.  Great post indeed !!!!
有心,有力。讚!
Very crazy:55:, thx for sharing:71:
哈!哈!哈!哈!小弟一路睇!一路笑!鍾意劇場創作!期待大大再發表新創作!
小龍嗰格,小弟真係笑咗出聲咖!!
好欣賞你有時間去做實錄, 而且樓主很多figure 都是好嘢:71:
回復 41# Gretzky99

別笑我 我犯賤  我自願 下來這條賊船 ......真係好貼切:53:
回復 44# himgor

多謝大大:77:不過好多人偶都放係櫃度,要攪一次創作要擺曬出黎攪,都幾麻煩,下次放大假有時間,又有羣戲o既提材,我試下啦:34: