Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 上帝早已預備劇場第二回之動漫節排隊驚魂(P7後傳參上)

回復 29# telinomlz

多謝大大!真係要花幾多時間同心機去做架!(我仍有家室之人),不過見到各大大讚賞同認同,幾辛苦都係值得既!:61:
super good, very well produced indeed, great stuff!
回復  E神

多謝大大收看!隻笑面龍無可動眼,玩唔到反眼,唯有找替身代替啦!
上帝 發表於 1-8-2012 11:24 PM

小弟當然明白啊~~~
師兄都好多珍藏~~~~~:handshake:
hahah~好正~~串曬D要串既人~:$
我並非嘲笑香港人

不過點解唔等第二日, 第三日再訂貨, 取貨

執輸行頭, 慘過敗家???!!!
超正~~完完全全道出今年的情況!! 大讚!! 好有心機呀師兄!!!!
cheer 發表於 1-8-2012 11:20 PM

x 2 :71: :71: :71:
回復 35# Gretzky99

其實好多人都明白,不過好似我咁,又想早o的攞到玩到,又要焗住3日去攞三寶,去到見要排隊,又唔想再去笑萬排樓梯,咁咪個日去排隊囉!我諗好多ching都係咁!其實玩具商都有責任o既!
勁!攪笑之餘又講出心聲!比個Like你:71:
"過你既生活"
真係大支野既經典
ha...........................ha................................... x 1000
very funny thanks!
HT 每年一首主題曲

名次每卻兩日都改變位置
一變四 四變十二 來到這禮拜更加諷刺

何以 我變了你的十六號愛人.....

別笑我 我犯賤 被嫌棄 也像蜜甜 別勸我
我自願 下來這條賊船
別理我 我犯賤 被磨折 也是自然 別救我
我自願 並無怨言
你那樣無理 卻最具人氣 我喪盡理智愛你
都只得到跟尾
你接近完美 我接近麻痺 我要用最痛那裡

2013 ????

最怕其實被取消資格
還不知道 拚命掙扎
如今這算甚麼 我是否這麼討厭
只知道付出 以後都不知怎算
最怕其實是輸得很遠
還不知道 惹人生厭

:34: :34: :34:
大大真系好有心機。。。正
10個good:66::71:
Haha!!好正呀!!!:51:
希望大大可以再加入多啲角式參與!!!:43:

支持支持!!!
三小時後既小龍先生好正.........