Toysdaily 玩具日報

查看: 1600|回復: 10

[Hot Toys] 新手入坑....問各位師兄一些問題!!

小弟岩岩入坑...
訂左dx 12 tdkr batman batpod同mark7
想問下hottoys如果到貨..無訂到會唔會有現貨賣...
因為去完動漫睇到隻black widow好心動..想追返..
如果現貨少唯有去bid單了....
仲有隻bw大概幾時出貨...有無網址可以睇到佢地d貨品大概既出貨日期..
因為小弟手頭上一隻figure都無..想預計下d出貨日期睇下幾時先可以到手玩下
唔該各位師兄:help:
小弟岩岩入坑...
訂左dx 12 tdkr batman batpod同mark7
想問下hottoys如果到貨..無訂到會唔會有現貨賣... ...
manchung1989 發表於 1-8-2012 10:02 PM

BW好似6月左右出.一定無現貨.你要買唯有BID單,OR到時出貨買現貨.
因為BW打破RECORD.出左一星期就SOLD OUT.好多人都買不到.

日本HT 好似睇到出貨月份, HT大貨可能排限定咁排 :66:  好彩訂左一隻自玩:34:
新手一問,hottoys d 頭雕是做一個複製出來or
逐個雕,逐個上色?
thanks
我都想問figure要點清潔保養架?
回復 4# babycar

逐個雕?ching你要知道佢地一隻人偶要出幾多貨~幾千什至過萬~
冇可能逐個雕...........佢地係做好個模~再倒模出黎~
回復 1# manchung1989

想追返隻BW~
最好BID單~因為呢隻一定係供不應求:78:
Haha,日後拎返黎,我實塞多幾層棉花落去:34:
幾時發貨真係無人會知,依家去問HT班伙計,都有唔同答案,耍你嘅多
多謝各位師兄回答..有咩唔明再問大家:$
Haha,日後拎返黎,我實塞多幾層棉花落去
telinomlz 發表於 3-8-2012 09:43 PM

小心Big爆件衫:(