Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 近排對Hottoys產品睇法吹水區(開心討論,串咀勿進)

愈做愈差!
唔只係貨物,係整體間公司
貨物QC差,管理差
唔好同我講咩,唔鐘意咪唔好買,無人逼你呢d野
...
quincy 發表於 31-7-2012 17:19

絕對認同!
個人覺得新嘅隻隻都算唔錯嘞!
不過Mk7同1:4 batman就兩隻都冇入!我始終都喜歡現有&#220 ...
redcat2733 發表於 31-7-2012 18:02

mark iv mark vi 如果底褲唔變色都係一件好物, 而家難遠睇都粉紅底呀, 佢地唔係預我買佢地D再版/2.0, 3.0..............etc 不斷換呀嘛
讚同mark 7可以做得更加好, 戰損位同個頭雕可以更加好, 但我就對機關位有d保留, 因為要開個機關出黎可能要用方法整開個機關, 一搞錯左就會斷或者整崩, 佢而家換件我覺得幾好, 起碼玩起上黎唔駛咁小心
Finally Give up mk7and all 1/4, same quality but higher price
頭像被屏蔽
暫時只係睇左頭post
樓主唔講我都唔知
可動眼同磁石換臉呢d 連玩開模型既玩家都做到既野
都可以拎專利
咁真係好難有其他公司競爭
頭像被屏蔽
其實以咁既價錢買到咁既貨已經相當ok, 要完美係冇可能, 以前玩十二吋邊有咁高質素, 要高質素係要去買d 韓國 ...
Macao-Seiya 發表於 31-7-2012 05:52 PM

非常同意lee位師兄,
話說未有ht一下大幅拉底價錢之前,
一隻像真12"係最少二千過外的高級玩意...
回復 10# kafai1978

執著起九十度手掌...

其實九十度手掌,
佢地自己「開發」既磁力組件好有作為,
手背接駁位
頭像被屏蔽
回復 40# AL986S

Agree x 10.  同埋山口式換件MARK VII , 搞X錯! 所以都未入。 而BATMAN 1/4正如樓主所言, 係靚但無咁突破, 我重破會有朝一日溶膠.......... :ice:
唉呀,食左d字

九十度角做唔到,
完全係手背機關,同關節接駁角度所限,

要解決既話,
Hot既磁力組件加上起蓋奄上造少少手腳,
起左個蓋出黎加條軸,
蓋奄變成可滑動

手背再多一層,關節加磁力組件,
玩家協助擺post...

手背同蓋奄都有滑動空間,
形成九十度角,
可玩度都提高到...
回復 40# AL986S

哈哈,港式經營

最經濟!

賣玩具賺到既錢唔係用起優化公司既經營,而係買左大屋先...
HT串、我地都無奈、已加啲師兄一出就訂、一出就訂都唔係真心鍾意果件玩具、只係為左儲而儲、有啲重要買兩隻,一隻收藏一隻玩、敢買法係人都串:38:
講真,我由第一隻ht出嘅batman入坑的,以前出嗰d真係嘩嘩聲,但近期嗰d已經俾唔到呢種感覺我,今次亦只入了1:4 batman,來襯返隻eb joker