Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EX合金 [新三一萬能俠 (Getter Robot G)] (P.20 Repaint / Metal Beast ver)

我真係諗唔到點解唔訂哂一SET三隻連特典
Very very nice:D
玩具日報記者 發表於 22-2-2013 04:50 PM

真係毒到冇朋友呀..............{:1_207:}
回復 268# 玩具日報記者

型呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
真係有d掛羊頭賣狗肉嘅感覺!一味用已逝大師的名,在招搖撞騙!乜唔覺得可恥?
頭像被屏蔽
好型!好想要!但太貴了!又冇地方!放棄!
不買的原因:

1.價錢較原祖加了50%,$18xx compare to $27xx(我知成本上漲,但真係接受不了)
2. 三隻造型較普通,1號太大路,2號不喜歡雙腳,3號沒有特色,而且又不是老師的設計

我會選擇買科學忍者隊,小露寶�小賓女�老師,及IQ博士
不買的原因:

1.價錢較原祖加了50%,$18xx compare to $27xx(我知成本上漲,但真係接受不了)
2. 三 ...
大懶熊貓 發表於 25-2-2013 01:04 PM

1. Size應該大過舊三一,所以貴左!
2. 設計少了好多detail位及佩件(相比舊三一), 但可開合心口又幾特別wo!
現在胃口越來越大,三台一起預訂要等一年多才會慢慢全部到貨,公司賺錢也賺太兇了吧~~!!而且價格也是全面漲價過,貴的有點傻眼~~!!
Yes  你話點買得咯?有錢都唔係咁徒。我都算手鬆,但都係過唔到自己。
請問香港的朋友,這款蓋特G你們3隻的售價大約多少?
台灣3隻合購價錢從3萬2∼3萬6台幣都有。
回復 284# icewung

I think is about the same price
請問是否現在開訂?
在那裡有得訂呢?
肯定還有後續.真三一系列還會來...