Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EX合金 [新三一萬能俠 (Getter Robot G)] (P.20 Repaint / Metal Beast ver)

大家記唔記得 EX合金 由開訂再經多次延期至實際出貨往績要幾耐呢~? 例如 :
鐵甲萬能俠
三一
真三一
黑三一
柔王丸(第一版)
大家記唔記得 EX合金 由開訂再經多次延期至實際出貨往績要幾耐呢~? 例如 :
鐵甲萬能俠
三一
真三一
黑三 ...
人仔貓 發表於 1-1-2013 05:47 AM

我只記得真三一拖左成兩年先出到貨......再販黑三一就delay左八個月......:(
呢隻野應該要2014年了...
合金成份高唔高咖?
合金成份高唔高咖?
keio647 發表於 1-1-2013 09:22 AM

就咁睇應該都ok重手啦......反而想知佢訂價幾多呀...希望唔好過三牛啦
會唔會大過隻真三一呢
回復 153# keio647

EX 合金不嬲合金比都超高嗰喎,唔係隻隻點收你 2K 過外呀!
回復  keio647

EX 合金不嬲合金比都超高嗰喎,唔係隻隻點收你 2K 過外呀!
buzz 發表於 1-1-2013 12:20 PM

不過最令人擔心嘅係qc問題呀
圖片更新~
人仔貓 發表於 31-12-2012 11:23 PM

哇,好正,不過沒買開ex合金的super robot,因為已經每位放。。。。。。不過,如果發達了換大屋,一定會后追回!!
中晒毒....一定要入.........
比真三一,真係少好多野......同埋唔太吸引
回復 158# gazza1211

我已經比左訂,都係冇位擺不過買住先,將來後追可能搵都搵唔到呢
回復  gazza1211

我已經比左訂,都係冇位擺不過買住先,將來後追可能搵都搵唔到呢
Chandlermok 發表於 1-1-2013 09:57 PM

x 2 ^^
回復 162# hillscheung8234
星期日(23號)聽到朋友訂後,星期一就飛去訂

訂...................How much of pre-order price with this toys, thanks!

...為免有理由給移動...純粹討論市場情報黎呢度啦 :~

http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=199313