Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: RRAAYY

[Medicom] *** Medicom Kamen Rider BLADE

頭像被屏蔽
回復 14# GunLap

你若果願意先俾錢,基本上開盒check佢哋都ok嘅,不過除非有大問題,否則少許甩油或有油出界情況,未必一定會換隻“新”嘅俾你!:!
回復 16# shallvtalk

禽晚七點仲見有十盒左右!:he:
想提樓主一句,把劍啤牌嘅透明末端突起部份是可以扣起,從而令整幅啤形成圓盾模樣 ~ 都幾靚仔㗎!:shiny:
想提樓主一句,把劍啤牌嘅透明末端突起部份是可以扣起,從而令整幅啤形成圓盾模樣 ~ 都幾靚仔&#13774 ...
buzz 發表於 29-7-2012 03:49 PM

:DD ... the truth is ... I have never seen the Blade series .... :(

The different is scale for 龍騎 & 響鬼 is really annoying me :blame:
有$人。。。

会場條龍好長呀!!!
Douglas.M.Saint 發表於 29-7-2012 10:40 AM

:love: ..... I can let you play and shoot photos on the 1/4 Batman first...
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我中o左 sad 貨 右邊大脾位第三 粒葵扇花 貼o左上腰位,好彩 wong sir 話會幫我跟進。
大家買O既時候要留意下葵扇花 平唔衡平衡
我個隻係蕉人買~~個頭有滴膠水(好似滴膠硬左)同複眼又一點無左色黑左~~
小弟之前都買過3-4隻拉打,都有少問題,唔覺眼都由佢~~
不過今次係個頭到
有無大大知有咩方法搞搞或可唔可以拎去蕉人換??