Toysdaily 玩具日報

查看: 5894|回復: 25

[Medicom] *** Medicom Kamen Rider BLADE

Should be my last Rider figure, unless Medicom issues a new Ver 2.0 Hibiki, which is so short and small for the current version.  

This Blade is really tall and good looking.

想請問,胸甲等甲位是不是灰膠色?Thanks!
想請問,胸甲等甲位是不是灰膠色?Thanks!
hk小文 發表於 28-7-2012 05:13 PM

Yes !
頭像被屏蔽
其實第一次睇相我已經覺得呢隻Blade對眼圓得太離譜,點知玩具到手後情況依舊,我諗呢隻遲啲會出1.5 or 2.0嘞!:74:

有一件事真係講俾大家聽都唔信,我今日由紹慢行到現匙添,跟住去瞬禾small boat、蒸粉,曵仔同菇主,隨後去埋街黄地庫、二樓,點知最平竟然係舊仁玩具磚門店,所以最終又只好返回起點,上去錄咭速磅囉! 雖然大熱天時行嚟行去好辛苦,但大那那差百幾蚊,足足成10%有多,你行唔行呀?!
身高也過了火, 又是高佬一名:80:
身高也過了火, 又是高佬一名:80:
恭喜大大平成齊人
m記拉打愈出愈好

啱啱開盒攞出嚟擺pose, 發覺背脊有兩個位有甩油情況 ~ 慘!:no: 不過最大劑仲係套衫啲皮料,呢隻料同以前舊一、舊二隻溶皮料一樣,照睇一、兩年就會爛硬 ~ 可恨呀!:help:
有$人。。。

会場條龍好長呀!!!
有一件事真係講俾大家聽都唔信,我今日由紹慢行到現匙添,跟住去瞬禾small boat、蒸粉,曵仔同菇主, ...
buzz 發表於 28-7-2012 11:08 PM

我都係:shy:
超淫最平真係估佢唔到
回復 11# Douglas.M.Saint

師兄 我都黎緊呀 睇下見唔見到你啦
請問焦仁有冇得俾人開盒睇哩?
身高也過了火, 又是高佬一名
frankiejoyce 發表於 28-7-2012 11:15 PM

佢嘅身高令我絕對相信響鬼同電王2.0好快出...新影月都係呢個BODY....