Toysdaily 玩具日報

查看: 4847|回復: 29

[其他] 總括而言,HT今次ACG嘅問題係......

有感而發,睇左好多師兄嘅POST,有D大大話分開攞貨同訂野兩條隊排,但其實到時實有壞份子混水摸魚訂埋野,其實對排訂野的都好唔公平,再加上一定會有人再講排邊面先,點解唔一次過等問題……一條隊同兩條隊都有問題。

其實HT本來安排今次場外預訂動漫三寶嘅安排唔錯,上網用ID抽,分日子取貨,理應相安無事。

但HT最大問題係臨時先講有場內優先版,如果無呢樣野,我相信問題會少好多(C9同南亞都會少好多......),由動漫3寶變6寶,對VIP嘅大大黎講排完一次又一次,HT當然俾人係咁插......

雖然依家澄清左完SHOW後會有門市版,但相信係HT見人太多的補救辦法,因ACG前一日到門市問STAFF亦是指夠數就截......

最後,大家玩玩具係想開心,HT嘅問題係成日突發推出,突發改安排同突發截訂,先會搞到人心惶惶......
其實 1/6 batman 到今天都重有得定...
其實 1/6 batman 到今天都重有得定...
chankb 發表於 28-7-2012 02:04 PM

係??? 隔離POST有人話DX 12同BATPOD都冇??
係??? 隔離POST有人話DX 12同BATPOD都冇??
laukahoj 發表於 28-7-2012 14:06

冇喇, 尋日已經 cut 左
頭像被屏蔽
大致同意板主所言. 只要攞貨及訂貨COUNTERS SET 得清清楚楚, 唔係盲O既或南亞唔識字, 就無可能"混水摸魚". 其實笑萬都要做如此分流, 否則愈來愈來炒家加入令玩家超級痛苦, 次次陪企街呢! :70:
請問門市仲有D 咩訂呀??? TXXXX
冇計,,,
ht 就係想人排幾粒中幫佢出位,,,,,,
回復 3# laukahoj

原來剛停了, 但至少上星期訂不用排隊,
這是正常不過的宣傳手段
回復 10# the_crow

但次次係咁就好唔高明,人氣同怨氣同時上升......
頭像被屏蔽
回復  the_crow

但次次係咁就好唔高明,人氣同怨氣同時上升......
kaychan1128 發表於 28-7-2012 02:45 PM

唔係玩開嘅只會見到ht好勁,萬人空巷,
係fans的話,其實怨到最後會點?
會唔買乎??
你睇成個td幾多人邊罵邊排?
怪就怪其他廠唔爭氣,令12"玩家根本冇得選擇
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽