Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] ACG2012 Hulk's photo

我都認為應該係包膠手臂,但手部件最少都要有拳頭和手掌至得㗎!:he:
相信8月頭就開訂∼∼∼∼
cavslbj 發表於 27-7-2012 10:33 PM

應該唔會咁快掛~~感覺上場內個隻唔俠係完成品.
基上有真係零可動咁滯,如果咁都要2牛的話.HT真係食水深到死!
希望再改善!
相信8月頭就開訂∼∼∼∼
cavslbj 發表於 27-7-2012 10:33 PM

Great! Better next week!! 出糧先----:-):38:
感覺上高過AVATAR甘∼∼因為DISPLAY時已經無企直∼∼
實物一流!
cavslbj 發表於 27-7-2012 11:46 PM

咁就連埋avatar跟嚟緊d1:4一齊放la
希望快D開訂la.......
實物都好漲好大隻下∼∼其實我覺得夠了∼
cavslbj 發表於 27-7-2012 11:51 PM

實物隻色得唔得?有部份相影出嚟好似淺色咗少少~
其實我覺得手掌應該可以換∼ 因為睇到可以拆出黎
頭像被屏蔽
其實睇完實物我覺得已經PERFECT∼
隻色無問題LO完全∼(個人感覺)
cavslbj 發表於 28-7-2012 07:49 AM

謝謝Ching 意見,今日去睇睇先。好期待:43:
要啦∼∼呢隻野可能高過AVATAR少少TIM呀就甘睇∼
cavslbj 發表於 28-7-2012 07:50 AM

咁真係好高wor
客氣喇Ching......我而家都出發去緊。琴日排左幾個鐘之後無力再行晒全場。今日補數!!
cavslbj 發表於 28-7-2012 09:36 AM

Ching我都打算去兩次~今日浄係訂野,明曰先慢慢睇野同攞貨因29號單~
好似活動能力超低:Q
根據可靠消息,這是大辦,正式是有包膠成分的。
不過其實大家又諗下, 手臂包膠係咪真係好呢!?!?
再講HULK 既手臂仲要咁粗, 包膠會爆既機會比半時高好多.
如果內藏骨架粗而包膠薄, 會因為手㬹位郁動距離長而容易爆;
又如果內藏骨架幼而包膠厚, 好容易會回彈擺唔到pose.
今日睇左實物,好正,成場停低睇得最耐就係佢
求神拜佛,一定要出埋變身前,好想兩隻一齊display呀!