Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] ACG2012 Hulk's photo

HT有咩PLAN我唔知∼起碼完左AVENGERS同TDKR系列我可以長時間休息止血∼
cavslbj 發表於 3-8-2012 12:26 PM

TDKR肯定2.0,3.0咁樣出,真係好難全身之退
回復 218# cavslbj
所以好少咁安排新野訂兩隻以上!
回復 219# cavslbj
haha!銀行中心咁多人,會有人運水摸魚架wo!!
回復 220# cavslbj
睇黎就會啦!不過佢一定要靠好既電影先生存到!
回復 224# cavslbj
出完血之後,6月又要出血訂ironman!
回復 226# cavslbj
我想問上網話有個D字頭既女員工,佢好好人架咩,D人好似好唔捨得佢咁既?
回復 228# cavslbj
個員工都暈埋啦!:34:
回復 233# cavslbj
但係如果無左ironman 同batman D咁既戲,佢唔會有今日!
回復 234# cavslbj
因為ironman 3 係5月做,所以6月尾應該有得開訂掛!可能係coming soon
回復 235# cavslbj
咁D人成日講到hottoys D員工好操,工作態度差,咁我想知佢係例外呢?
回復 236# cavslbj
原來唔聲唔聲軒大你已經係伍伍伍伍伍伍伍.......長!
回復 239# cavslbj
無咁hit就無人睇,無人睇就無興趣,無興趣就無人買,你話大獲唔大獲?
回復 244# cavslbj
講笑如!不過難怪會令人誤會!
回復 245# cavslbj
比個雙頭雕你好無?加多個博士BODY好唔好?不過當兩隻價錢賣WO!
回復 241# jackie1011

hahahhahah 米就系lor....我要努力