Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] ACG2012 Hulk's photo

回復 262# bunchan
我唔知佢都有市埸架嗎,你見咁多人放平手單就知無人買啦!
回復  DevilDavidHK
其實你有無覺得有D位做得都係差D,列如隻手掌好粗大,條頸D紋唔靚等等?
jackie1011 發表於 4-8-2012 02:38 AM

其實算係咁la,要跟足好難
回復  bunchan
我唔知佢都有市埸架嗎,你見咁多人放平手單就知無人買啦!
jackie1011 發表於 4-8-2012 02:39 AM

話哂都係GG俠
回復 265# DevilDavidHK
其實佢改反D紋係凹入去已經好好多架啦!只係有D位真係比較粗做左少少,其實頸位真係有D唔MATCH!同埋好驚個頭果條刀巴!
回復 266# DevilDavidHK
上次出果隻就好賣D,但係D隻可圈可點!
其實佢改反D紋係凹入去已經好好多架啦!只係有D位真係比較粗做左少少,其實頸位真係有 ...
jackie1011 發表於 4-8-2012 02:51 AM

佢為左比peter頭換頸,冇計
回復 264# jackie1011

hahahahah 又系,再等多幾日lor
回復 269# DevilDavidHK

我都系覺得之前2隻好睇d d,
回復  jackie1011

hahahahah 又系,再等多幾日lor
bunchan 發表於 4-8-2012 03:00 AM

呢隻唔急,可以慢慢來
回復 270# bunchan
其實我重係擔心個頭中間果一刀!好鬼致命架!
回復  bunchan
其實我重係擔心個頭中間果一刀!好鬼致命架!
jackie1011 發表於 4-8-2012 03:02 AM

我有愛,加上相信HT,所以唔擔心
回復 274# DevilDavidHK
其實係咁CHECK左10盒以上,係咪好受人期視?同埋點先睇到有無問題架?佢會開埋盒比你睇架?
其實係咁CHECK左10盒以上,係咪好受人期視?同埋點先睇到有無問題架?佢會開埋盒比你 ...
jackie1011 發表於 4-8-2012 03:06 AM

唔會開盒,但可以隔透明膠來check,主要都係check頭雕同前來位

RE: ACG2012 Hulk's photo

回復 276# DevilDavidHK
咁姐係好難先睇到個頭果刀啦!:69:
咁姐係好難先睇到個頭果刀啦!
jackie1011 發表於 4-8-2012 03:11 AM

應該唔會,佢果刀做得唔好會好明顯