Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Dark Knight Rises: 1/4th scale Batman Collectible Figure (更新高清大圖)

回復 392# dvddvdhk

左右門神.................:DD
回復 407# sonsonsun

晤好玩我啦大大
回復 409# bunchan

好想去你屋企參觀下呀~:shiny:
回復  bunchan

好想去你屋企參觀下呀~
sonsonsun 發表於 8-9-2012 07:03 PM

係LAW~~~ 幾時搞返個展覽會呀 :73::34:
回復  dvddvdhk

最慘係.........都唔知一年後有貨出未............
sonsonsun 發表於 8-9-2012 05:39 PM

我估都有勒掛 , 話晒都係第一隻 1/4 , 點都要交足功課掛 .
回復 412# dvddvdhk

唔知HT會唔會出埋1/4joker~
回復 411# bigmic2109

唔怕羞報埋名得唔得呢??:shy:
我都想參觀下BUN大屋企~
睇落又真係有氣勢
我估都有勒掛 , 話晒都係第一隻 1/4 , 點都要交足功課掛 .
dvddvdhk 發表於 8-9-2012 07:17 PM

同意,呢條line 要響朵~~~~~~~~~~:74:
回復 411# bigmic2109

hahahahah。。。我屋企太細la...
回復 413# sonsonsun

就算有,都應該出年掛∼
回復 374# dvddvdhk

請問大大訂造個噤大既玻璃箱要烤嘜廚呀? :?
回復  dvddvdhk

請問大大訂造個噤大既玻璃箱要烤嘜廚呀?
alcalc 發表於 9-9-2012 11:19 AM

未知 , 因為要到時攞左貨 , 度清楚size先去訂 , 我估六 , 七佰係走吾甩 , 但效果會比用啞加力膠片好好多 , 但缺點係會好重 .
回復 419# alcalc

如果用啞加力膠片造~就400$到~
回復 420# dvddvdhk

多謝回復, 到時再請教! :64: