Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Dark Knight Rises: 1/4th scale Batman Collectible Figure (更新高清大圖)

Haha, 個look應該晤錯! hehehe
頭像被屏蔽
回復  sonsonsun

仲話無!其實我可能訂多隻1�4
bunchan 發表於 8-9-2012 02:44 PM

訂多隻甘堅??
英雄所見略同 !!! 我會係公司擺一陣先 , 之後會拎返屋企再供奉 ! 擺係公司有個好處係做到死死下既時候  ...
dvddvdhk 發表於 8-9-2012 01:56 PM

我一定會放屋企供奉~~~~~~~:35:
嘩 !! 兩隻咁display會好宏偉
dvddvdhk 發表於 8-9-2012 04:20 PM

兩隻display的確不得了!!期待正相
回復  bunchan

邊度有呢~大家分享下ja~
sonsonsun 發表於 8-9-2012 02:43 PM

神物!神物!!~~~~~~~~~~~~:o
我睇display覺得1:4套甲靚過1:6,所以都訂咗1:4.. 不過我同CW一齊訂,都唔知幾時先有得攞..  :70:
因為想發光頭雕背朗一個look!
bunchan 發表於 8-9-2012 04:06 PM

咁真係型爆!! 支持你~~~~~~~:71:
我一定會放屋企供奉~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 8-9-2012 04:30 PM

嘻嘻 , 我最後都回請返屋企供奉 :love: 不過最緊要準時出就得勒 !!!
嘻嘻 , 我最後都回請返屋企供奉  不過最緊要準時出就得勒 !!!
dvddvdhk 發表於 8-9-2012 04:45 PM

都幾難準時:42: 大大邊日單?
兩隻display的確不得了!!期待正相
BaneHin 發表於 8-9-2012 04:31 PM

bun 大已經有左右兩隻 1:1 ironman 頭像 , 若然再加埋兩隻 1/4 batman 就真係不得了 :x
都幾難準時 大大邊日單?
kevinwong4ever 發表於 8-9-2012 04:46 PM

我無時間去動漫展 , 我8月2號先至訂 , 不過吾緊要啦 , 最緊要最後有得玩 :)

好耐之前係動漫節影真係好正....可惜太貴...(學生哥真係頂唔住Orz)

之前都係做幽靈會員 覺得總未有一隻12" 所以無開AC
早排去左朋友家影MK2 D毒走遍全身...
但呢排既毒 睇相都唔夠 頂親身留埋言先得><
回復 404# dvddvdhk

最慘係.........都唔知一年後有貨出未............:!
回復 391# bunchan

bun大我要刲你做禺像~得嗎?:handshake: