Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

回復 63# toysbear
咁又係wo!!好似好無誠意!不過又比佢過到骨!:42:
講真個bonus part冇咩興趣,唔要都冇所謂
但要完左動漫先有得訂就.......慘d啦....仲諗住可以係鋪同步 ...
巴斯大人 發表於 26-7-2012 11:41 PM

一年一次,入去動漫睇下野都好既,感受下氣氛~
BOUNS PART雖然可有可無,而且比預期個D無咁吸引.
不過都值得收藏:shiny:
又戰損甲, 正啊∼∼∼
回復 51# 味覺隊長

呢D係 hot 野~應該好多貨量~最怕兩日比炒家玩曬:50:~星期日先去...幾日都訓唔著啦...:56:
回復 62# simson464
所以應該好多師兄會入場訂!
排隊黨??
Mark 7 唔係限定喎, 重有 DX12 Batman 重收緊訂,
乜而家 d figures 重係好似兩年前咁好炒 ? :?
DX12 Bruce 同呢個 Tony 頭雕我鍾意, 比倒內心戲我
回復 75# 巴斯大人
師兄!世事無咁如意啦!佢要做到漫畫節個勢咁勁,佢點都要引我地入場!
回復  味覺隊長

呢D係 hot 野~應該好多貨量~最怕兩日比炒家玩曬~星期日先去...幾日都訓唔著啦. ...
sonsonsun 發表於 26-7-2012 11:48 PM

我從來冇擔心過~至奇。等明曰其它大大報告,再決定是否星期六去。:51:
回復 76# lili
應該未解決!不過都唔到我地唔接受架啦!
呀~~~~~~~~~ 真係必入, 但冇機關真係冇左12吋大比例其中一個好重要GE意義........
6點先係屯門放工, 過到去我諗快極都7點半, 訂唔切呀~~~~~~~~~:no:
有冇CHING聽日可以報導一下情況, 星期日驚多人到爆左:no::no::no::no::no:
回復 81# bunchan
我地要出手啦!不過今次無左D機關就好似唔係咁pro咁囉!
價錢會晤會都系14xx呢???
笑樣?批左未架......會唔會陣間出大貨又唔係呢個樣
回復 95# cavslbj

今晚上門巿問左Doris小姐,佢話動漫完咗,先至到門巿開訂,到時就冇Bonus part 送Loo。