Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

:69: 苛包凍過水..
個頭雕正呀!!又有戰損....好吸引
有戰損甲”正”,尼隻必入
:71: :71: :71:
Hey!去訂啦喂!
多唔多師兄聽日仆到去訂?
請舉手。
我就星期六後日先仆去訂
超超超興奮!!!
佢呢個鐘數出圖,點問幾錢呢:50:
回復 1# Vince
今次專登整靚個人頭,仲靚仔過真人多多聲,啊Tony Stark 今次諗都唔洗諗即Say Yes!:66:
比之前聖地牙哥D圖嚇親 :@ 而家可以訂了 :78:
比之前聖地牙哥D圖嚇親  而家可以訂了
ibm 發表於 26-7-2012 10:35 PM

同個個版真係差天共地!!!訂呀!!!
聽日就去訂呀!!!幾錢呀!!!!
唐尼又老又瘦:72:
Hope lineup within 1 hour la:36:
点解大脾時金時銀的?:?
今次個頭雕唔同咗,老咗不過感覺更似真人:71:
我中意個笑容頭∼!!襯番Tony Stark鬼馬抵死既性格∼
但係立下眼以為係張學友....:34:
如果個Tony頭係DX可動眼會更加好玩∼不過匿隻又係連頸...可動少咗....
飛行姿勢個Ironman頸真係長頸鹿咁...
希望HT俾少少心機開發二段世設計,即抬高後按落d,
咁當要飛行時可以抬高頭又唔會睇落條頸又瘦又長....
條腰一彎胸甲位置明顯遮住咗節腰部....如果好似Mark4/6咁胸甲同腹肌中間塊甲係陷入去,咁可能會自然d....其他都好滿意∼係唔明點解個手掌依然唔可以70-80度出掌....研究下喇∼唔好令fans失望....
戰損加頭雕,真係必入!:43:
戰損加頭雕,真係必入!:43: