Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

手肘軟膠唔係新事,Mk2同3 的ver 1已經係用有色軟膠,係唔會變色的。
要驚就驚條底横吧⋯
回復  simson464

仲要1牛订wor............
bunchan 發表於 27-7-2012 11:25 AM

咪就係 ,不如 Full pay 好 唔 好 :53:
不錯!入得過!
不過戰損就好像雞左D!
頭像被屏蔽
回復 247# winsortang

系好事黎
16魚,貴左啲呀!雖然平過歷代炒價
simson464 發表於 27-7-2012 11:24 AM

因為有炒價,所以HT先致可以開價進取。
頭像被屏蔽
回復 247# winsortang

1000訂趕絕炒家?
玩家同炒家一齊食蕉了。
動漫咁多野出,邊有咁多錢落咁多訂?
1000訂
趕絕炒家
winsortang 發表於 27-7-2012 12:31 PM

邊關事,留意之前batman都要800訂,一樣多炒家,
而家都係多200,影響不大,反而搞到啲玩家
頭像被屏蔽

點解無變身包包?????唔係之後又出特別版呀??????
:30: :30: :30: :30:
係唔係都要買, 玩家影響有幾大?
影響最大既係炒家先真.
supermodehk2 發表於 27-7-2012 01:11 PM

對我呢啲學生哥好重負擔架,雖然遲早都要比,但係遲d我有時儲
同埋唔係人人都可以隨時拎1牛出來架嗎:64:
邊關事,留意之前batman都要800訂,一樣多炒家,
而家都係多200,影響不大,反而搞到啲玩家
Code 發表於 27-7-2012 01:02 PM
對我呢啲學生哥好重負擔架,雖然遲早都要比,但係遲d我有時儲
同埋唔係人人都可以隨時拎1牛出來架 ...
Code 發表於 27-7-2012 01:14 PM

學生+1,炒家只會理張單可以比原價炒貴幾多
張單無論係$1定$1000都唔大影響
反而我地班冇乜收o既學生玩家即刻嘔$1000訂真係唔惹小
隻1:6 TDKR Batman都係冇用幾年利是錢先儲到返黎
一千蚊訂真係唔係個個畀得出。
頭像被屏蔽