Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

16魚,貴左啲呀!雖然平過歷代炒價
回復 229# simson464

仲要1牛订wor............
回復 230# bunchan

成千蚊訂 :@   HT 好等錢洗呀.....
回復 231# willck.cc

米就系lor....罗命~~~
要1牛訂!?
ht佢唔係諗住收貴的訂可以攪到的炒家唔炒掛
都仲未知係米用變色底褲隻料。聽日睇下就知
cavslbj 發表於 27-7-2012 09:35 AM

睇圖似係,,,,,............
咁有冇Ching 知VIP仲有冇9折?
全換件,有啲接受唔到,,,個價貴
16魚,貴左啲呀!雖然平過歷代炒價
simson464 發表於 27-7-2012 11:24 AM

我估 1480 ja......

唔係 dx 都咁貴,,,,,,,,,
開始進入 ht獨市時代了......................:52:
個價都幾進取下!!! 要考慮吓!!
1牛訂唔係問題.. 點解IM個價會同DX一樣.. 太貴啦
MARK IV-- 11XX
MARK V-- 13XX
MARK VI-- 13XX
MARK VII-- 15XX.... 咁MARKVIII要17XX 啦!
1牛訂唔係問題.. 點解IM個價會同DX一樣.. 太貴啦
MARK IV-- 11XX
MARK V-- 13XX
MARK VI-- 13XX
MARK V ...
kevin6 發表於 27-7-2012 11:40 AM

對呀! 幾多錢訂真的不是問題......
不過如果果兩舊水加左, 人人訂得cc服服, 不用排排排排排 , 不用驚惶失措怕訂晒 ,
員工禮儀改善小小 ~ 我就心甘命底

依家就........唉~ 食水太深了!!!!! 蝦活哥!!!!
個價去到成16魚,真係要諗下放棄個Gift,
等動漫後先去門市訂,攞番個vip九折平番啲。
準備CROSSOVER 頭啦.....

呢個頭夾MARK 4 GANTRY 先啱...
DEL:he::he::he: