Toysdaily 玩具日報

查看: 7666|回復: 21

[個人收藏] 阿他! 阿他! 阿他!我哩嘩 聖戰士!!! Robot 魂 聖戰士翼霸 27/7 update pics

no words to say just pay and bring it to home!!!   2012 must buy item!

fast snap some first.

size is very big!

small wings can move and use clear parts made.  very good

上身好似大左D,腳短左小小
上身好似大左D,腳短左小小
要煮飯未得閒放紙板影, 放係床上影住少少先.  tomorrow will post more.

now playing this toy sin.

唔係要睇你嘅床上報告呀,哈哈哈。
faiz555bun 發表於 26-7-2012 09:22 PM
no words to say just pay and bring it to home!!!   2012 must buy item!

fast snap some first.

...
taken 發表於 26-7-2012 07:25 PM

細細個成日o係屋企度叫~~~~阿他! 阿他! 阿他!我哩嘩 聖戰士:*

果時有隻ps 聖戰士戰棋game...成日開出黎齋聽op.....:DD....之後跟著唱:)

講番正題...呢隻聖戰士真係唔買唔得:shiny:
Look nice~~:71:
Does it need changing parts to transform ?
只除手就可變成鳥!哩隻俾我想像中好好多、唯一缺點係爪部唔送埋飛索部件.
無得作發射鷹爪Pose、同埋眼部只是用油上色不是用透明部件制作丶
鷹爪腳隻黃色只係原膠黃無用油上色唔夠鮮色、淡左D
總結十分滿有9分。作為機友哩隻要入!
attack變左阿他~~~~差d miss左您個post~~~~:x

太忙仲未去攞~~~:30:
支持一個!

聖戰士我唔算係fans...  同重戰機相比

但登霸翼霸迷彩翼霸雪霸佢敢出我敢入

脚板底都滲埋線

駕駛室可打開但無人仔送....

wing can move.

噴射器可拉下

腳指可動
back gun can move

奧拿斬!!