Toysdaily 玩具日報

查看: 17128|回復: 29

[分享討論] 11月 Bandai Collector 事業部再版商品 (追加內容)

2012年11月再販商品

S.H.Figuarts
仮面ライダーW サイクロンジョーカー

ROBOT魂 <SIDE MS>ウイングガンダムゼロ

追加:

ULTRA-ACTウルトラマン

VF HI-METALVF-19改 ファイヤーバルキリー

ROBOT魂<SIDE MS> &#12518;&#12491;&#12467;&#12540;&#12531;&#12460;&#12531;&#12480;&#12512;(&#12518;&#12491;&#12467;&#12540;&#12531;&#12514;&#12540;&#12489;)

ROBOT魂<SIDE MS> &#12518;&#12491;&#12467;&#12540;&#12531;&#12460;&#12531;&#12480;&#12512;(&#12487;&#12473;&#12488;&#12525;&#12452;&#12514;&#12540;&#12489;)&#12501;&#12523;&#12450;&#12463;&#12471;&#12519;&#12531;ver.

http://www.tamashii.jp/item_schedule/201211/
wing zero睇黎同ex獅子一樣錯版先咁快再版
cj再販@@
未入既人可以入la
CJ再販強勢跑出  會唔會比現時點班人買斷返黎炒都係未知之數
總之有依個消息我諗好多人都會好開心同好後悔高追左
w當初再版!*)入左
之後唔要放出去係2倍價
頭像被屏蔽
回復 6# EricBanana

邊有啊師兄....得前年8月咋嘛
CJ再販強勢跑出  會唔會比現時點班人買斷返黎炒都係未知之數
總之有依個消息我諗好多人都會好開心同好後悔 ...
kit0829 發表於 26-7-2012 05:11 PM

無話後唔後悔既, 佢一日都唔話再販, 又點知佢係唔係真係再販呢
早買早享受, 遲買(可能)平一舊.........

我係合理價後追成功既
Zero 咁快又再販?:57:
cj竟然再販:50:配合tw同hk??:58:
咁快又再販wing zero
CJ 再版 一定會入~
好彩冇捱貴貨:71:
cj真係要一出即買,上次再版,一星期都冇就冇哂,唔夠3星期又上返哂,
好明顯係倉底貨拎返出黎賣,今次又唔知係咪,不過hm同lt就未再過
香港播w ~ 所以再販?!