Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ SHF *風 Double: 旋風 Cyclone x Joker 皇牌* 七月SP四連發 Final !

好一個短期閉幕分享貼:71:
今次cj無再跌膊, 令整體相片正咗好多:handshake:
再加上cjgx係空中飛個幾幅,直頭真既一樣:D
師兄呢輯相集真係正到無倫~~
A哥呢?冇左警騎風都犯罪率會上升嫁!
另一問題:小弟想開帖,但5識上載D圖,師兄可5可以教下我?
zero0000 發表於 26-7-2012 04:03 PM

感謝zero兄支持!! 哈哈, 今次集中在W, 還沒有警騎既戲份...

開帖教學好像係大版上有個post, 但簡單來說可以先upload圖上facebook等地方, 在crop圖既url, 透過"圖片"貼係新帖上, 就可以!

加油zero兄! 期待zero兄既第一帖!!!
jono 兄又有新帖出~~~~~影得不錯~~~~~:71:

話說無線今次啲譯名都算 OK (除咗警騎)~~~~:36:連首歌都填得唔錯~~~~可見填詞位朋友都係 W 紛絲~~~~:)
影得好........我都想有CJ
可惜我得一個Half boil Joker............
取景不錯...是香港嗎?
好一個短期閉幕分享貼
今次cj無再跌膊, 令整體相片正咗好多
再加上cjgx係空中飛個幾 ...
timothy276217 發表於 26-7-2012 04:59 PM

感謝tim兄!! :64: 對, 暫時去修行一下, 搵下靈感!

哈哈, 其實都有一張跌左膊, 只係後來del左...:26:

如果CJGX唔駛支架都曉飛就好了...

師兄呢輯相集真係正到無倫~~
feelphil 發表於 26-7-2012 07:59 PM [url=redirect.php?goto=findpost&pid=6367253&ptid=188176][/url]

感謝feelphil兄支持!! :64:
jono 兄又有新帖出~~~~~影得不錯~~~~~

話說無線今次啲譯名都算 OK (除咗警騎)~~~~連 ...
Somebody_Ex 發表於 27-7-2012 01:31 AM

感謝Some大支持!! :64: 開頭仲預左無記一定會用番X騎...所以當公佈為W時, 鬆左一口氣 :51:, 當覺得無記會gum好死時...警騎出現了. :47:

不過真係同意Some兄, 今次歌詞真係寫得好好, 看得出好有heart! :35:
十卜:43:啲相影得巧令呀:73:請繼續努力,謝謝:35:
影得好........我都想有CJ
可惜我得一個Half boil Joker............
取景不錯...是香港嗎?
一文字 發表於 27-7-2012 02:19 AM

感謝一文字兄支持!cj再販啦,希望一文字兄可以入手啦!景在國外!
十卜啲相影得巧令呀請繼續努力,謝謝
samyeun 發表於 27-7-2012 03:46 PM

感謝sam兄一直支持!! :64: 定會繼續努力試相!!
果然實"地"拍攝才把玩具推上一層樓, 太正喇~
有D想要CJGX, 用外景的CJGX好型,

...HK TV將他們主角2人配音對調比較好...ACCEL唔知點呢...
:sad:唔制啊.....搞錯左...以為Jono師兄無更新...
果然實"地"拍攝才把玩具推上一層樓, 太正喇~
有D想要CJGX, 用外景的CJGX好型,

...HK TV將他們主角2人配 ...
ITACHI 發表於 28-7-2012 09:10 AM

感謝ITACHI兄支持!! :64: 係啊, 拉打影外景真係好正! 比例又方便 :35:
CJGX真係好型架! 唔知而家價錢有沒回落呢...:36:

唔制啊.....搞錯左...以為Jono師兄無更新...
kaikazemi 發表於 28-7-2012 10:08 AM

感謝KK兄支持!! 哈哈, 沒啦, 影埋今次就休館一個月, 搵下新靈感...:64:
Pretty Photos!!! Support CHING!! :71:
Pretty Photos!!! Support CHING!!
46709394 發表於 29-7-2012 01:43 AM

Thank you for your support!! :64: