Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ SHF *風 Double: 旋風 Cyclone x Joker 皇牌* 七月SP四連發 Final !

不過喇,我覺得歌手咬字不清,不看字幕不知歌詞呢~
回正題,今次的相也很漂亮啊~
不過CJGX的肩甲反起了,有少 ...
御姐喵 發表於 26-7-2012 12:17 PM

感謝喵兄!! :64: 對啊, 其實真係唔開字幕唔知唱甚麼...:42:

經喵兄一講, 剛剛才留意到CJGX既缺陷!!! :50: 加上之前既脱臼...今次W試相, 肥佬了...:79:

好唔好意思...:55:

除左讚賞, 應該沒有其他可再講
大大繼續努力
haleyho 發表於 26-7-2012 12:21 PM

感謝haley兄既支持!! :64: 今次真係不夠留心, 出現脱臼同反肩既問題...真係仲要努力!! :64:
靓相
W o係我心目中係最後一隻似樣既拉打,
打後個 d 已經開始不倫不類, 冇哂拉打獨有既英氣.
Mr.DL 發表於 26-7-2012 12:32 PM

感謝Mr.DL兄支持!! W真係好正, 係近年少有從頭追到尾既拉打 :35:

希望今年既wizard會好吧! :71:

係囉﹗ 菲利普把聲重HARD BOILED過左翔太朗,想死囉﹗
多其 發表於 26-7-2012 12:35 PM

完全同意多其兄!! :42: 真係好難頂...
感謝冰河兄既支持!!  冰河兄滿意就好了!!

哈哈, 冰河兄, "數足一年的勇氣, 你有嗎?"
jono_grace 發表於 26-7-2012 12:38 PM

之前已經數足成個平成,宜傢一年算得上什麼:34:
大大真係有心有力,勁正。
Support影得好有心機:71:
W幾時睇都係咁正~~~~~:$
頭像被屏蔽
無線播緊W,又有機會睇多次! W真係歷代rider之中最正!

E張真係極品呀 師兄:71:
之前已經數足成個平成,宜傢一年算得上什麼
冰河 發表於 26-7-2012 01:18 PM

哈哈哈, 冰河兄說的對. :71:

大大真係有心有力,勁正。
上下盤 發表於 26-7-2012 01:22 PM

連版主都出來支持!! :50: 實在承蒙厚愛了!! :64:
Support影得好有心機
captainamerica 發表於 26-7-2012 01:38 PM

感謝captainamerica兄支持!! :64:

W幾時睇都係咁正~~~~~
pein 發表於 26-7-2012 01:46 PM

感謝pein兄! 對, W真係近期好正既拉打...:35: 太喜愛了.
無線播緊W,又有機會睇多次! W真係歷代rider之中最正!
EricBanana 發表於 26-7-2012 02:03 PM

haha, 對! W真係好正, 雖然今次菲利普把聲......但係看到W在香港發熱, 都好開心! :35:

E張真係極品呀 師兄
ryan=) 發表於 26-7-2012 02:25 PM

感謝ryan兄一路支持!! :64: 能讓ryan兄滿足就好了!!
:(第9張圖個胳膊衰左了.............
第9張圖個胳膊衰左了.............
DCD1646 發表於 26-7-2012 02:47 PM

感謝DCD1646兄支持!! :64: 對...真係唔得, 真係要del...:42: 好唔好意思, 今次有D太投入, 大意了!...:79:
回復 28# jono_grace
:45:唔洗del都得啦
A哥呢?冇左警騎風都犯罪率會上升嫁!:34:
另一問題:小弟想開帖,但5識上載D圖,師兄可5可以教下我?