Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Toyz' Notez : S.H.F. Zolda

[img][/img]大家好!!又係我筆記:65:
今次同大家分享既係買左好耐既zolda:36:
都係果句,記得留comment,俾我知道你地點lum,thx:64:

最後,當然又係龍騎系列獨有既惡搞la:66:

DCD driver: Final Form Ride , Z.......Zolda Magnum!!!!!!!!

Zolda: ???

DCD: 忍一下,有點癢
zolda: 我....我有事,先走!!!

zolda: 媽的!上次蓮被他玩一玩便吐了幾回,我才沒那麼笨!!

ryuki: 北崗先生!!

zolda: 你來得正好,幫我擋住士!!
ryuki : 他又找人ffr 嗎?
zolda :就是嘛,光是想想就覺得痛了!!

ryuki: 放心!!慢慢就慣了!!

zolda:這聲音,難道?!

zolda: 呀呀呀.........!!!!!!!!!!

大家想睇蓮點被人ffr,就copy下面paste上上面la,thx:64:
**.com/forum.php?mod=viewthread&tid=62097
好強幻想力:71:
喜歡!
**= run run hero
回復 2# superterry

多謝:64:
記得睇埋蓮既ffr呀:45:
FFR好得意~
話說我看不到蓮的FFR...
回復 5# 御姐喵

係咁既,因為小弟仲未可以發url,所以想睇既就要自行copy下面條link,注意,link **果個位應該係run run hero(空格自己del,無空格的),不便之處,敬請原諒:64:
d相影得好正,擺pose又幾型仔同自然:77:
不過最正都係ffr:77:
支持SHF! 支持拉打! 支持好相! :35:
多謝支持!!:64:
第一次俾人話我影果d係好相,真係令小弟痛哭流涕:79:
我會繼續努力!!:*
記住睇埋蓮既ffr呀