Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[玩具攝影] [極小變形] 我就係六面獸!!

Warmblood 發表於 1-8-2012 03:34 PM

��    ��    ��    ��    ��    ��    ��    ��    ��
  |       |        |       |        |       |        |       |        |
  |       |        |       |        |       |        |       |        |
sundaydriver兄! 唔好意思, 請問你隻六面獸用的銀底貼紙可以在那裏買到呢? 還有是否用普通printer都印到呢? 謝謝:77:
sundaydriver兄! 唔好意思, 請問你隻六面獸用的銀底貼紙可以在那裏買到呢? 還有是否用普通printer都印到呢? ...
samuel6868 發表於 11-8-2012 12:59 PM

check PM 啦!:65:
齋哥~:64:

今日放假至有時間同隻六變獸開齋,估唔到裡面有張非原裝diy貼紙附送!

多謝您呀!9527!!
齋哥~

今日放假至有時間同隻六變獸開齋,估唔到裡面有張非原裝diy貼紙附送!

多謝您呀!9527!! ...
catcat 發表於 13-8-2012 11:10 AM

咪客氣啦!!:71:
不過留意下:
1. 小腿前面駕駛倉果兩張個轉彎位成日黏唔實,或者用膠水黏啦;
2. 可能有d位界得唔好,自己用鈎刀界番開啦!!
咪客氣啦!!
不過留意下:
1. 小腿前面駕駛倉果兩張個轉彎位成日黏唔實,或者用膠水黏啦;
2. ...
sundaydriver 發表於 13-8-2012 11:16 AM

一定要客氣!!

因為齋哥竟然幫手界埋!:$

實在太感動啦!!!!!!!:64:
齋哥~

多謝您呀!9527!! ...
catcat 發表於 13-8-2012 11:10 AM

多謝您呀!9527!! ...X 2 :64::$