Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[玩具攝影] [極小變形] 我就係六面獸!!

嘩~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~對腳咁直既?好似幾好玩喎
常威 發表於 25-7-2012 10:31 AM

你切左個頭先番黎同我講野啦!:67:
無野呀?

星期一收貨,星期二print埋貼紙出post?

使唔使咁快呀?
無野呀?

星期一收貨,星期二print埋貼紙出post?

使唔使咁快呀?
catcat 發表於 25-7-2012 11:26 AM

唔快架喇。。。星期五又要交貨畀人嘛。。。。:p
Hi 大大
我都買了極小變形六面獸,可否賣張貼紙比我

Thanks

回復 18# sundaydriver
唔快架喇。。。星期五又要交貨畀人嘛。。。。
sundaydriver 發表於 25-7-2012 11:40 AM

即是要人未有得玩之前流下口水先啦......:sad:
Hi 大大
我都買了極小變形六面獸,可否賣張貼紙比我

Thanks

回復  sundaydriver
g36ksk 發表於 25-7-2012 11:42 AM

縱使係市場區,但都唔講得買賣架。

p.1有貼紙打印圖,自己print吧啦。
即是要人未有得玩之前流下口水先啦......
catcat 發表於 25-7-2012 12:19 PM

我都好想知你會流倒幾多喎。。。:p
完全沒為意這個推出了, 正:Q
買不起新復刻版的我只能向這個招手了...

btw 貼紙GJ!:$
ME WANT!!!!!!!!!!!!!! :71:
完全沒為意這個推出了, 正
買不起新復刻版的我只能向這個招手了...

btw 貼紙GJ!
手榴蛋包飯 發表於 25-7-2012 01:07 PM

我都係呀。。。:$ 唔係貓貓搵倒張圖問我,我都唔知有哩件貨!!
ME WANT!!!!!!!!!!!!!!
GRAW 發表於 25-7-2012 01:17 PM

多謝支持先!!!:)
呢隻野係成品有得賣, 定DIY架, 真係好正!!
呢隻野係成品有得賣, 定DIY架, 真係好正!!
馬仔 發表於 25-7-2012 02:04 PM

係成品,應該啱啱出無耐!不過張貼紙就係DIY。:65:
一變叉燒包,二變奶皇包,三變蓮蓉包,四變流沙包,五變生煎包,六變雞球大包!!:DD

我 D,都話咗 office 睇唔到你啲相呀!!咪鬼引我啦!!:blame:
一變叉燒包,二變奶皇包,三變蓮蓉包,四變流沙包,五變生煎包,六變雞球大包!!

我 D,都話&#21655 ...
Godzima 發表於 25-7-2012 15:13

好彩有 Tab 同 PocketWifi 嗟!! :43::43::43::43::43: