Toysdaily 玩具日報

查看: 4837|回復: 14

[其他] Super Evangelion 與 Movie Realization EVA, 兩選一, 哪一個比較好???

由於資金有限只能買其中一隻, 心大心細, 有冇師兄可以俾D意見???
由於資金有限只能買其中一隻, 心大心細, 有冇師兄可以俾D意見???
D_Ronaldo 發表於 24-7-2012 02:27 PM

印象中應是兩個唔同價錢級別的eva初號機來的, 不過若果大大見到兩者價錢一樣的話, 買前者吧, 後者有點像早期的sic, 就算是全新, 因為較久遠, 也有易爛的危險.
Super Evangelion, 有合金, 尺寸大, 製作精美. 你不會後悔的
印象中應是兩個唔同價錢級別的eva初號機來的, 不過若果大大見到兩者價錢一樣的話, 買前者吧, 後者有點像早期的sic, 就算是全新, 因為較久遠, 也有易爛的危險.

本來應該係是唔同價錢,但係依家(MR)得eBay先有得買,yXXoo都唔覺有,而且價錢都幾高下,不過聽師兄咁講,似乎都係入Super Evangelion穩陣D, Thanks!!!
Super Evangelion, 有合金, 尺寸大, 製作精美. 你不會後悔的

d QC 如何, 得唔得???
本來應該係是唔同價錢,但係依家(MR)得eBay先有得買,yXXoo都唔覺有,而且價錢都幾高下,不過聽師兄咁講,似 ...
D_Ronaldo 發表於 24-7-2012 03:57 PM

而且Super Evangelion之後還追加了武器庫可另外購買, 算是較多玩法.
而且Super Evangelion之後還追加了武器庫可另外購買, 算是較多玩法.

師兄知唔知邊到仲有得買武器庫??? yXXoo 都唔多覺有:63:
師兄知唔知邊到仲有得買武器庫??? yXXoo 都唔多覺有
D_Ronaldo 發表於 24-7-2012 04:36 PM

那個貴得很呢, 隨綠吧,
其實本體也有不少武器, 外型也很機械化.

梗系要兩隻都入曬啦:71::71:

Q就快出...到時可能又有新野
梗系要兩隻都入曬啦
DSEMI 發表於 24-7-2012 06:59 PM

有足夠金錢當然啦:^ 可惜樓主資金有限....:cool:
11月13 q登場
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
可以的話, 起 pair 吧!

因為真的是兩樣完全不同感覺的東西。兩只我也有很高的評價!

申報:我兩隻都有, 信我!!
多謝咁多位師兄俾意見, 由其是德哥對兩隻都有咁高評價, 小弟決定先買Super Evangelion, 遲D有資金再入埋隻 Movie Realization!!!

"一於起pair!!!"