Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.111~~~電氣改造人間~~~Stronger

我一向都唔係太鐘意啲關節,所以都唔太買,不過今次強人出得太好啦,又有我最鐘意的特效,我都買左,訂左1號再版,等2號同亞馬遜再版中:43:.....
次次睇大大啲相,都另我心曠神怡。
frankfung 發表於 24-7-2012 06:45 PM
多謝 frankfung 兄欣賞~~~~~:)
Support!~呢隻大頭仔出得唔錯,我都有同感,元祖rider SHF係出得好D,可能係設計上元祖rider較為簡單...
EricBanana 發表於 24-7-2012 07:20 PM
我覺得負責監修班人真係好有元祖拉打 heart~~~~攪到我由一號開始已經迷上呢個系列~~~ 一路影相一路懷勉七八十年代光景真係好正~~~~其實愈簡單反而愈難出得好~~~~:$
露點相流出
cchong420 發表於 24-7-2012 08:13 PM
咁都畀你聯想到~~~~~~~:DD
支持some大~!stronger正到漏油~!
konakona 發表於 24-7-2012 08:40 PM
THX konakona 兄支持~~~~~:) Stronger 係日本三日已經缺貨炒起咗~~~口碑好自然多人支持~~~~:^
十卜some大~
唔知meteor storm會唔會用呢款胸甲設計?
如果唔係上身可動都唔好得去邊:(
電力PARTS可以自由組合
十分好玩:36:
支持!!! Strooooongerrrrr!! :71: 七人剩番阿X同拉打男.
支持森大好帖, 小弟亦算是第一時間入手強者..., 沒有不入的理由吧!

唔計 Shocker Rider, 下一隻推出&#22 ...
Englishman 發表於 24-7-2012 09:51 PM
開頭見到初版時對佢哋唔係抱太大期望~~~~家下隻隻精彩真係好有驚喜~~~~X 係我下一隻最期待GE~~~~~:)
十卜十卜深深大佬!!!!!  我要後追昭和拉打  

將隻強者放係家中一眾戰隊 SHF 一齊,就會發現「 ...
garykctse 發表於 24-7-2012 10:58 PM
THX gary 兄支持~~~~~:)Stronger 而家攞係枱面就好似真人咁~~~~確係好得~~~~:$ 以笨大而家GE女性素體技術~~~~Tackle 出魂限我覺得係遲早GE事~~~~:78: 而 Stronger charge up 我會等魂限推出~~~~應該唔會買多隻返黎改~~~~~:DD
真係正, 最有肉感既rider, 出得唔錯, 有無特效真係good !
唔知some 大會唔會好似有位大大咁自改充電mo ...
virtualman 發表於 24-7-2012 11:48 PM
有特效當然好啲啦~~~~多嘢玩少少嘛~~~~~:DD Charge up 我都係等魂限~~~應該唔會買多隻返黎改~~~~:shy:
woo 買左乜好野回港 {toys}
AJ 發表於 25-7-2012 12:16 AM
都係SHF 同 UA 咋~~~~有平價版 CCJJ 同 志葉薰~~~OK 價 Stronger~~秋葉紅~~超人袍兩件~~~~就係咁多~~~:DD
支持Some大.....
仲心大心細入唔入
samyeun 發表於 25-7-2012 12:48 AM
日本出咗三日已經無正價貨啦~~~~~samyeun 兄唔好咁猶豫呀~~~~~:)
我一向都唔係太鐘意啲關節,所以都唔太買,不過今次強人出得太好啦,又有我最鐘意的特效,我都買左, ...
御遠將 發表於 25-7-2012 01:25 AM
一號又係一隻好嘢~~~~好彩有再版~~~~~:71:二號同亞瑪遜再販機會係有~~~~有過真係唔知幾時~~~~:54:

support some兄:71:

隻stronger比例的確幾好,放係電腦枱上彷彿有some兄所講果種真物就在眼前既感覺:35:
比較之下,1,2,v3同amazon明顯得比例被美形左
十卜呀:handshake:
隻Stronger真係好正:$
目前出左既昭和拉打...最like就係佢:)
日本出咗三日已經無正價貨啦~~~~~samyeun 兄唔好咁猶豫呀~~~~~
一號又係一隻好嘢~~~~好彩有 ...
Somebody_Ex 發表於 25-7-2012 07:47 AM

好,一於聽Some大講,三魚樓下就入咗佢:73:
Some大 report..............Support :71:
十卜SOME大..........:71:.....但SHF強人頭個好大.......:69:
十卜some大~
唔知meteor storm會唔會用呢款胸甲設計?
如果唔係上身可動都唔好得去邊
攝影_基 發表於 25-7-2012 01:36 AM
THX 基哥支持~~~~~~Meteor storm 可能用王蛇嗰種胸甲設計~~~~:66:

電力PARTS可以自由組合
十分好玩
一文字 發表於 25-7-2012 01:47 AM
都幾桔手~~~~不過小心玩應該OK~~~~~:DD