Toysdaily 玩具日報

[其他] 估唔到 AGE 又幾好睇

自問 diehard UC fan

阿爸同杰哈特見番又幾有feel
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
0%,根本低能,唔MAKE SENSE,你做得逃兵,海盜,救個仔仲要問個老豆,呢PART已經夠膠,仲要扮晒感動,IN FACT,你救 ...
goma1988 發表於 24-7-2012 03:32 PM

其實阿西母唔算逃兵,佢係因為比神秘機體攻擊,age2嚴重破壞,比海盜救起(之後當mia),因為知道exa-db既事先決心做天人,13年之後個仔大左為
了想睇個仔既戰鬥力,以海盜身份去測試佢,無意中比佢老豆知,再加上菲利特比較硬頸,你睇佢個心都知,死都要域根死清光,但個孫想大家都和平咁傾,個仔想2方面都平衡武力,3個既心都係想為家人,為朋友。只係個孫行左基拉果條路,阿西母問菲利特因為菲利特同個孫一齊多,點都要講聲佢知,唔算膠,之後阿西母見羅瑪莉果段有d膠膠低,羅瑪莉哭果個樣好似鬼咁,我都希望2大女主(艾麥利,羅瑪莉)多d出場,n年都唔出一次
根本有用心睇就覺得age唔差
係部分人戴住有色眼鏡睇先話佢差
有部分人話佢係超級系時,又無留意下戰鬥作畫係邊個
wow~睇黎香港未有國民教育,td有先wo,我段野又無粗口,又無挑釁,純粹個人意見都比人block左wo,無論點support估唔到仲有中國傳統呢招wow,一係就block埋我ac lo,反正做開,唔滅口危d姐,放心呢段我會做定copy,block幾多次我都開返~
根本有用心睇就覺得age唔差
係部分人戴住有色眼鏡睇先話佢差
有部分人話佢係超級系時,又無留意下戰鬥作畫 ...
dhk34 發表於 24-7-2012 06:52 PM

奇奧可能係超級系(fx),佢老豆同阿爺可能就真實系
42差唔多完果段,謝哈特同阿西母一見面就打,好似基拉同阿斯蘭咁,殺左尼哥路一見面就暴走,唔理三七廿一,打左先算
其實阿西母唔算逃兵,佢係因為比神秘機體攻擊,age2嚴重破壞,比海盜救起(之後當mia),因為知道exa-db既事先 ...
pochuk1234 發表於 24-7-2012 06:42 PM

其實阿西母唔算逃兵,佢係因為比神秘機體攻擊,age2嚴重破壞,比海盜救起(之後當mia),因為知道exa-db既事先決心做天人>>咁咪姐係逃兵LO,你明唔明逃兵GE MEANING??
其實阿西母唔算逃兵,佢係因為比神秘機體攻擊,age2嚴重破壞,比海盜救起(之後當mia),因為知道exa-db既事先 ...
goma1988 發表於 25-7-2012 09:39 AM

咁阿西母比人當mia,咁唔通番去軍方果到話我比海盜救,所以先無事,就係e樣野阿西母都番唔到去,番到去味又係比人當背叛軍方。
mia既意思係戰爭中失蹤/行蹤不明,巳經當果個人死左(seed30集有講,點會唔知姐)