Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 我與黏土二、三事!^^

回復 2894# bunnyyau
Ssp青口
不過佢唔直接同我換,我都理解,始終佢地唔知係本身漏件定買家返去自己收起左件件/玩唔見件件
店舖自己減低損失既risk都無可口非

今晚....要食宵夜嗎??

變身硬幣?!?!
唔該:handshake:小弟未接觸過Nendoroid系列,有冇大大知No.289(菲特)依加去到咩價:77:
隻雪初音 白無垢真係好易花
戴左項白帽,頭髮即刻花左:47:
我想問下初音 白無垢有街貨未?之前冇訂到好後悔

http://blog.yahoo.com/MichaelYiu/articles/1237242/index

BRS TV Animation ver. 又多一員啦~~
今次有D小風波,就係拎左貨返到屋企先發現無左個冠
第二日返去舖頭話幫我寄返去GSC度搞
今日又突然打電黎話係倉度換另一隻既冠比我~~

下次都係要開盒認真CHECK清楚先得,今次當係教訓啦~~

其實哩隻病嬌現實中幾可愛,可惜佢既劇情導致開頭都幾討人厭
而代佢承受痛苦既Chariot,坐住架戰車出場,仲要係射[size=13.333333969116211px]macaroons出黎攻擊,果下都好正

講返隻黏土人,腳比較鬆,好易甩出黎,stand就因為頭髮關係伕較難插,要拎走個頭先劾便插stand
武器有劍有盾(由戰車既車輪而黎),有mary戰車,parts有
[size=13.333333969116211px]macaroons,分右手拎既一個同左手拎既一堆
都算豐富,因為架戰車都好有份量啦
但表情就嫌佢唔夠,得個死魚眼樣同鄙視樣(劇中放
[size=13.333333969116211px]macaroons時既樣),如果比多個奸笑樣就更好啦

架戰車就好正,6隻腳都獨立可動,而且係多重關節,好有誠意
仲要有
[size=13.333333969116211px]多[size=13.333333969116211px]個開口既parts,可惜無大粒既[size=13.333333969116211px]macaroons當炮彈,否則就可以重現返浪射BRS既情境

好啦,講住甘多先,去相

回復 2900# bunnyyau

我玩完嘅時候, 用返一開始佢包住個頭果張膠紙(?) 包返住佢, 先再戴帽
唔知咁樣會唔會好D, 希望塊膠唔會熔...{:1_231:}
國寶仲有無雪初音現貨?有既話明天才出旺角買多盒。
我隻NENDOROID 電波女竟然頭髮發霉菌!!!
唔該小弟未接觸過Nendoroid系列,有冇大大知No.289(菲特)依加去到咩價
sasword41395 發表於 4-8-2013 01:07 PM

其實都係3魚左右,這隻不是熱門,不算有炒價
請問各位知唔知11月亞絲娜係唔係再販?
其實都係3魚左右,這隻不是熱門,不算有炒價
猜猜我是誰 發表於 10-8-2013 12:26 PM

:64:唔該哂
回復 2905# bunnyyau

影一影來睇下?
回復 2907# 軒哥仔

係,聽聞貨量唔多,最好訂左先