Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 我與黏土二、三事!^^

2月10日(月)より弊社通販サイト「GOODSMILE ONLINE SHOP」にて受注を行いました
『WONDERFUL HOBBY LIFE FOR YOU!! 17』Web受注商品の出荷予定日をご案内させて頂きます。

■2013年7月25日(木)より出荷
グッドスマイルカンパニー「ねんどろいど 雪ミク いちご白無垢Ver.」
http://www.goodsmile.info/post/ja/3718/
我想問下有冇人係GSC到買過野番HK?
我想買隻ねんどろいど 初音ミク 浴衣Ver. 夏椿
大約應該要點做?同埋如果到左HK爛左應該點?
THANKS =]
我想問下有冇人係GSC到買過野番HK?
我想買隻ねんどろいど 初音&#125 ...
michaeltangmt 發表於 8-7-2013 02:03 PM

您係想買網上慢貨(10月到貨)吧?
建議您搵舖頭訂(如:信鵝頑仔等..)或上雅X拍賣搵網上商店訂(P.S. 絕對唔好同呢間網上商店訂野 → OTAXX HOBXX)
其實我係因為要去外國一段時間,所以先要係網上買...
mk sino

宮子,below $290
南夏奈,below $300
鏡音鈴 Append/鏡音連 Append,$27x-$29x  
小鳩,$32x-$36x
南春香,below $300
mk sino

宮子,below $290
南夏奈,below $300
鏡音鈴 Append/鏡音連 Append,$27x-$29x  
小鳩,$32x-$36x
南春香,below $300
雪ミク いちご白無垢Ver 係咪今日出荷 ?
通常大約幾時到香港 ?
雪ミク いちご白無垢Ver 係咪今日出荷 ?
通常大約幾時到香港 ?
惡魔貓仔 發表於 25-7-2013 11:55 AM

延到8月了{:1_213:}

想知最新消息, 加入我地facebook page  黏土人園地 - Nendoroid Park  喇~:71:
回復 2873# j-man

咦, 我見佢個官網仲係寫7月25日出荷...
但係又有消息話改 8月8日 {:1_217:}

http://www.goodsmile.info/post/j ... 83%85%E5%A0%B1.html
回復 2874# 惡魔貓仔
講真。
如果真係改期,
官方一定有消息。
冇消息話改即係冇改...
就係咁簡單
回復 2875# Akira0302

希望係咁
果時c3又買唔到, 淨係買到櫻初音,
白無垢ver, 係我暫時最鐘意嘅黏土, 好想快D玩 {:1_221:}
唔知 hkacg 有冇得賣 :time:
又好大雨, 又唔想自己一個出去, (朋友要聽日先得閒 ) :49:
我已經不斷 f5 緊 黏土人園地 - Nendoroid Park
淨係見有櫻初音, 同小圓ja
到底有冇 雪初音 {:1_201:}

回復 2876# 惡魔貓仔
聽你咁講法,冇訂到白無垢??
HKACG有冇就真係唔知。
自己一個去不成問題{:1_203:}
回復 2877# 惡魔貓仔
日本運過黎此終都要時間。

唔話果日發售即刻有。
應該呢幾日內到啦。
回復 2878# Akira0302

有呀, 有訂到, 貪心想要多隻...:shy:

我怕一個人排隊果陣會悶

園地果度, 有人貼左張場內購物list 出黎, 不過冇雪初音
而小圓 雖然張list 冇, 但係又好似有得賣
回復  Akira0302

有呀, 有訂到, 貪心想要多隻...

我怕一個人排隊果陣會悶

園地果度, ...
惡魔貓仔 發表於 26-7-2013 11:27 AM

小弟覺得1隻夠哂
加上唔係淨玩粘土,要用錢買其他玩具
多數唔會重複買多盒

LIST見奈亞子冥土想買,但見寫住28號。
28號可能唔會去:(

小圓、初音 夏椿
唔知幾錢同一日內會唔會賣哂...
今日可能會去。
望望到時仲有冇。
冇就訂慢貨。