Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 孩之寳 (HASBRO )2012香港動漫電玩節情報

喜歡「淥麵獸」既名,對於佢既價格我心中除左粗口之後,都係得粗口…唔通以前既設計而家做唔到?所以要咁貴?
喜歡「淥麵獸」既名,對於佢既價格我心中除左粗口之後,都係得粗口…唔通以前既設計而家做唔到?所以要咁貴 ...
多其 發表於 20-7-2012 01:04 PM

:71:
回復 59# kmtang

讚成!
成20几年前貨都要千! 雖然我細個都有玩過, 都好鐘意, 但咁既價錢我真係冇意欲買囉, 你話係mp 復刻就話必入姐~
回復  kmtang

讚成!
成20几年前貨都要千! 雖然我細個都有玩過, 都好鐘意, 但咁既價錢我真係冇意 ...
wayneadd 發表於 20-7-2012 14:09

我細個都有, 都好鍾意, 但真係好想知咩人會千二蚊買廿年前技術的product
如果笨大肯千二銀復刻以前的超合金如:金毛,大帝,光速戰神,十五機合體的話,就真係會飛撲去買!!
我想問隻六面獸係咪有駕駛倉?

細個有一隻 可惜我唔識珍惜:50:
由玩具本身到銷售策略...孩之寶都係零誠意...
可能我地未知隻六面獸,係按個掣會自動變6個mode,好似當年隻17號大鐵人。
我會去睇下,有無人用千二蚊買六面獸。

話時話,點解呢個post可以明正言順咁show個價出來,收左廣告費?
馬仔 發表於 19-7-2012 07:48 PM

因為是公價或獨家會場價,點傾都唔會影響市場。
今年無野想買:34:   6' 得蜘蛛俠
可能我地未知隻六面獸,係按個掣會自動變6個mode,好似當年隻17號大鐵人。
馬仔 發表於 21-7-2012 08:31 AM

But  當年隻17號大鐵人 $120 only :66:
下!$120only, 我當年買都好似要三舊,有賣過百二?

But  當年隻17號大鐵人 $120 only
pastng 發表於 21-7-2012 02:10 PM
下!$120only, 我當年買都好似要三舊,有賣過百二?
馬仔 發表於 21-7-2012 06:25 PM

Yes ar! I but it in MK :DD
6' HASBRO......189.9..................
cmf12 發表於 18-7-2012 03:28 PM

離晒譜
我幾鐘意spiderman都唔會買
原來係咁, 有D睇落都幾吾錯