Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 孩之寳 (HASBRO )2012香港動漫電玩節情報

頭像被屏蔽
咁話曬都係exclusive,仲有遲些出的單隻版本唔係跟game配色:blame:
回復 27# chubbyman
完全同意, 估唔到今年似樣d既野乜都無.
話說下星期五第一日開幕, 係撞正小弟生日, 諗住可以買下野俾自己慶祝下.
呢家就真係慶過火屎.
我都唔知d人點可以買到四千拿贈品.
今年可以慳番買飛錢, 幫親外國入手喇.

真係想爆粗鬧爆hasbro hk既話事人, 唔識玩具就唔好坐咁高位. 連點樣吸引人呢都未識攪.
鬼唔望你d死貨自己要食到嘔無人幫襯買.
頂~~隻cliffjumper冇得賣,攞出嚟把鬼呀~~~:blame:
i want to go there because of the `Masters of Evil' set and `S.H.I.E.L.D. Super Heli-Carrier'..............:blame:
therefore,no need to go now!
離晒大普, 舊年都有marvel legends同gi joe.
今年sdcc exclusive marvel legends x-force 3pack, gi  ...
Firewalker27 發表於 18-7-2012 04:10 AM

其實我想講,SDCC Exclusive,HK動漫節冇係正路,有係執到
HK hasbro 死得架啦...廢到爆
chubbyman 發表於 18-7-2012 07:33 AM

點都廢唔過Canada Hasbro先啦.........:ice:
回復  chubbyman
完全同意, 估唔到今年似樣d既野乜都無.
話說下星期五第一日開幕, 係撞正小弟生日, 諗住 ...
Firewalker27 發表於 18-7-2012 10:24 AM

今年HK動漫節再冇SDCC Exclusive賣,係因爲上年d SDCC Exclusive冇咩人買
最後跳晒樓,個價仲平過外國d人山長水遠去到SDCC,仲要幾經辛苦排隊排兩日先買到d Exclusive
所以今年唔再俾HK動漫節賣
雖然有六變獸,不過超貴,再者今年又冇G.I.JOE份,

好等我集中火力於今年LEGO上~~
仲以為會有D咩特別版蜘蛛俠添,,睇黎可以慳番入場了~~~
原來隻六面獸同忍者刑警如出一徹
淥麵瘦真係唔係我杯茶仲要咁既價,foc...算罷啦...大家要入既一早入左,最多可能仲有小小師兄未入震波...
ko係d人仔好似幾平(lxgo好似廿幾一個咋喎),其他...不如睇下佢會唔會好似上年咁突然比出面早左派新wave仲好啦(上年佢派dotm cv commander wave 3出面唔多人有)
贈品啊....隻星星叫應該無咩人以佢做target,隻milk文...上年擺出黎擺到而家先派...真係祝你有人要啦...市場策略上dotm熱已過...
至於隻ko文....上年sdcc有人已入,加上milk又派過...2舊水呢個target好易到姐....要多隻無壞既...
反而HA係唔係得隻黑B送?(我信九成都係架啦,X呢隻黑B跟本無人要,出得屎又要出得多)係既,SORRY,無人會在乎你800呢個TARGET
反而隻speed star文....我x你上年我買得唔多都已經比左2隻我喂你仲黎?咁我要隻杯可能仲好囉....
回復 42# zeroeo
我鍾意呢個新名: 淥麵瘦:66:
得蜘蛛俠乍? 咁Master of evil, ML X force 3 Pack 呢?
到時隻野睇佢跳成點,指七七下既六面嘔!