Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises: Tumbler (Camouflage Version) Collectible

黑色個架 ,之前係未 $26XX ??
E神 發表於 18-7-2012 01:24 PM

唔好意思ar師兄....我無訂到黑色唔記得幾錢..:31:
回復 45# kevinwong4ever

gum快手???:71:
考慮中,不過無位............
:45:其實HOTTOYS會唔會出埋Catwoman呢?
其實HOTTOYS會唔會出埋Catwoman呢?
弄內洋太 發表於 18-7-2012 02:50 PM

我都想知… 等緊……
其實HOTTOYS會唔會出埋Catwoman呢?
弄內洋太 發表於 18-7-2012 02:50 PM

一定有啦,點會冇呀?最受注目就係貓女……
訂了,$2780,早幾日放左張黑色車訂單都係鍾意呢架迷彩多d
呢款噴晒迷彩又有舊化,點睇都靚過黑版。
catcat 發表於 18-7-2012 01:05 PM

我都鍾意迷彩多d,有舊化同埋我覺得黑色造唔到重金屬裝甲車的質感,望落好膠
I love this color much more, will order one !!!
我都鍾意迷彩多d,有舊化同埋我覺得黑色造唔到重金屬裝甲車的質感,望落好膠
emilykls 發表於 18-7-2012 03:04 PM

同意:$
唔知多唔多人訂呢而家?{:2_110:}
訂了1車1人,沒人龍,5分鐘攪掂
頭像被屏蔽
睇埋套戲先考慮,如果套戲入面batman無坐過入去,就唔會訂
電影公司真係識賺錢, 每集D道具加少少嘢改少少嘢, 又可賺一筆, HT真係長做長有.....