Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises: Tumbler (Camouflage Version) Collectible

關架,話晒佢試車時坐過~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 18-7-2012 09:09 PM

ching,甘都俾你講通左:34:
係套戲入面出現過就關事架啦,唔通BATMAN又要同哥登探長打個車輪先關佢事咩,咪又係咁多人爭住要,講笑:34 ...
emilykls 發表於 18-7-2012 09:19 PM

係喎~~~~~~~~~~~~:34:
係套戲入面出現過就關事架啦,唔通BATMAN又要同哥登探長打個車輪先關佢事咩,咪又係咁多人爭住要,講笑:34 ...
emilykls 發表於 18-7-2012 09:19 PM

講起黎,之前都見過一張tdkr既劇照,入面係batman坐係the bat度出面既gordon有個對望,佢地之間其實可能有基情,哈哈:DD (講笑)
我不會理你們訂不訂,反正我就訂了:58:
我不會理你們訂不訂,反正我就訂了
emilykls 發表於 18-7-2012 09:45 PM

大大都訂了!!~~~~~~:71:
其實black tumbler 有幾闊呢????:?:?
回復 119# simson464

兩部都訂啦...........
回復  kevinwong4ever

大大又系尼句∼∼∼∼
bunchan 發表於 18-7-2012 08:34 PM

近排td多左好多魔鬼呀:63:
咁快睇左?download?
Strawberry 發表於 18-7-2012 08:23 PM

可能大6已經有碟...之前predator s 未上畫已經有碟賣
回復  simson464

兩部都訂啦...........
kkkso04010 發表於 18-7-2012 09:51 PM

兩部加埋就4牛6魚:30:
does it come in black? :34:
回復 143# kevinwong4ever

部野既size大約係長26吋闊12吋高9吋左右:52:
近排td多左好多魔鬼呀
E神 發表於 18-7-2012 09:54 PM

訂咗未呀 E神大大??
回復  kevinwong4ever

部野既size大約係長26吋闊12吋高9吋左右
Softsong 發表於 18-7-2012 10:04 PM

Thx !! :64:
關架,話晒佢試車時坐過~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 18-7-2012 09:09 PM

但冇老西Bruce Wayne:38: